Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 21 20.4%
  • Hiszpania

Votes: 18 17.5%
  • Argentyna

Votes: 14 13.6%
  • Portugalia

Votes: 16 15.5%
  • Brazylia

Votes: 10 9.7%
  • Niemcy

Votes: 1 1.0%
  • Anglia

Votes: 4 3.9%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.9%
  • Maroko

Votes: 6 5.8%
  • Inny zespół

Votes: 10 9.7%

• Total voters
    103
Ogólnie dogrywki to są dramaty, kompletnie niepotrzebne to jest. Albo ograniczyć do jednej 15 minutowej i to przy przywróceniu złotego gola albo od razu karne.
Nie no czasami są emocjonujące to zależy od drużyn. Dzisiaj obie te drużyny ewidentnie nie nadają się na mecze dłuższe niż 90 minut. Ten cały mecz to DRAMAT.

Messi musi wszystko, wszystko zrobić sam?
No sam sobie podał na 40 metrów, dobiegł, przyjął i strzelił. Wybitny.

A tak poważnie to te przyjęcie było wspaniałe, majstersztyk. Ci lewonożni coś takiego mają że piłka się ich słucha jakoś bardziej niż innych, bo jak myślę o najwybitniejszych zawodnikach w tym aspekcie to mi przychodzi na myśl Messi, Maradona, Ozil i Bergkamp, czyli 3 na 4 było lewonożnych.

image.png

No sam sobie podał na 40 metrów, dobiegł, przyjął i strzelił. Wybitny.

A tak poważnie to te przyjęcie było wspaniałe, majstersztyk. Ci lewonożni coś takiego mają że piłka się ich słucha jakoś bardziej niż innych, bo jak myślę o najwybitniejszych zawodnikach w tym aspekcie to mi przychodzi na myśl Messi, Maradona, Ozil i Bergkamp, czyli 3 na 4 było lewonożnych.
+ Ronaldinho

Hiszpania ich robi na miękko. Portugalia nie potrafi wyjść z kontrą, przez cały turniej dobiegają do 40 metra przed bramką i wstrzymują grę. Hiszpania easy.
No ciekawe bo Hiszpania w sumie szału nie robi z grą do przodu i póki co Yamal tam nie robi żadnej różnicy, dużo polegają na środku a jeśli Vitinha z Nevesem w końcu zagrają to na co ich stać to Hiszpanie będą mieli ciężko z budową akcji, do tego Leao gra dobry turniej i Mendes na boku. Wydaje mi się, ze Portugalia ma więcej argumentów w tym meczu

No ciekawe bo Hiszpania w sumie szału nie robi z grą do przodu i póki co Yamal tam nie robi żadnej różnicy, dużo polegają na środku a jeśli Vitinha z Nevesem w końcu zagrają to na co ich stać to Hiszpanie będą mieli ciężko z budową akcji, do tego Leao gra dobry turniej i Mendes na boku. Wydaje mi się, ze Portugalia ma więcej argumentów w tym meczu

Oni na papierze mają najwięcej argumentów z każdym. Ale co z tego skoro trójka z PSG w kadrze wygląda jakby zapomniała jak się gra w piłkę, a Bruno który jest mistrzem asyst w United nie podaje żadnej piłki w pole karne i ogólnie to go nie ma na boisku? A 41 latek który nadal jest świetny w polu karnym, ale już nie jest w stanie się obracać i szarpać to wybiega na 30 metr desperacko szukając jakiejkolwiek piłki? Na papierze to powinni roznieść każdego, rozumiałbym jakby narzekanie było że drużyna presuje a Ronaldo nie domaga, ale tam kurwa nikt nie biega tak jak powinien.

Back