Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zgadza się. Przegrali ze Szwajcarią w grupie bodajże.W 2010 dream team wygrał wszystko 1-0.
Tutaj brakuje jak zwykle skuteczności w polu karnym, plus sędzia cofnął gola przez byle gówno.

"Na trybunach bodajże księżniczka Hiszpanii, sympatia Gaviego" - o czym ten cwel pierdoli?
![]()
Borek sobie drukuje factos z wikipedii i pierdoli cały mecz o garrinchy, maradonie, zico albo o innych legendach w zależności od tego kto gra.Borek też głosem juz tylko nadrabia, bo ostatnio pierdoli straszne głupoty bez przygotowania. Jak oni mogli nie wziąć Święcickiego, szczególnie po tym jaką furorę robił na Euro 2024.
Kurwa czułem zeby zmienić na 3-0 w typerze, ale uznałem że nie będę przekombinowywał..
Cuckurealla dwie asysty i cofnięty gol.
Ale się bawi Hiszpania. Cucurella co gra. Forma jest.
Oby w Realu tak grał, ale wątpie bo podkreślam, że to zawodnik pod taktykę Guardioli, a nie Mourinho.

Drzemnąłem się i wstaję. CR vs Modric. To trzeba obejrzeć. Dwóch wielkich piłkarzy. Chodzące legendy. Hala Madrid!
Jako kibic Realu czuję obowiązek obejrzeć ten mecz z szacunku do Ronaldo i Modricia. Obaj mają już po 41 lat i są żywymi legendami Realu i swoich reprezentacjiPortugalia? jak nie teraz, to nigdy
Jako kibic Realu czuję obowiązek obejrzeć ten mecz z szacunku do Ronaldo i Modricia.
Jak patrzę jeszcze jak ten Modrić zasuwa.na boisku to jest wręcz niesamowite.tez ogladan
Portugalia też ma taką pakę, a po wynikach tego nie widać.Czy Neves i Vitinha są dzisiaj na boisku? Vitinha nazwiska nie słyszałem. A Ronaldo niech przestanie się bawić w Lewego w kadrze i wybiegać po piłkę na czterdziesty metr.
Nie noKarny. Będzie Ronaldo miał swój moment, ale czuję że go nie wykorzysta. Zbyt emocjonalny jest.