Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 21 20.4%
  • Hiszpania

Votes: 18 17.5%
  • Argentyna

Votes: 14 13.6%
  • Portugalia

Votes: 16 15.5%
  • Brazylia

Votes: 10 9.7%
  • Niemcy

Votes: 1 1.0%
  • Anglia

Votes: 4 3.9%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.9%
  • Maroko

Votes: 6 5.8%
  • Inny zespół

Votes: 10 9.7%

• Total voters
    103
IMG_7536.jpeg

"Na trybunach bodajże księżniczka Hiszpanii, sympatia Gaviego" - o czym ten cwel pierdoli?

:matt:

Borek też głosem juz tylko nadrabia, bo ostatnio pierdoli straszne głupoty bez przygotowania. Jak oni mogli nie wziąć Święcickiego, szczególnie po tym jaką furorę robił na Euro 2024.

Kurwa czułem zeby zmienić na 3-0 w typerze, ale uznałem że nie będę przekombinowywał..

Borek też głosem juz tylko nadrabia, bo ostatnio pierdoli straszne głupoty bez przygotowania. Jak oni mogli nie wziąć Święcickiego, szczególnie po tym jaką furorę robił na Euro 2024.

Kurwa czułem zeby zmienić na 3-0 w typerze, ale uznałem że nie będę przekombinowywał..
Borek sobie drukuje factos z wikipedii i pierdoli cały mecz o garrinchy, maradonie, zico albo o innych legendach w zależności od tego kto gra.

Czy Neves i Vitinha są dzisiaj na boisku? Vitinha nazwiska nie słyszałem. A Ronaldo niech przestanie się bawić w Lewego w kadrze i wybiegać po piłkę na czterdziesty metr.

Tyle co miałem napisać że Portugalia wycofana i zaraz dostaną na pizdę. No to już się pożegnali z mundialem, nie przebiją tego muru

Back