Siedem
NoLife FC
Masz do tego prawo a jak wyjdzie to zobaczymy.A ja myślę, że Olise ma duże szanse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Masz do tego prawo a jak wyjdzie to zobaczymy.A ja myślę, że Olise ma duże szanse
Meksyk idzie po wygraną. Od początku mistrzostw mój typ ;)Meksyk u siebie będzie ciężkim rywalem, zwłaszcza jeśli postawią na low block.
Gdzie byłeś jak Cię nie było...Meksyk idzie po wygraną. Od początku mistrzostw mój typ ;)

3:2 Senegal pograłem w typerku a ostatnio mi siada. Ale początek meczu trochę weryfikuje ten typ, liczyłem na szybsze otwarcie.Ja mam under 2,5![]()
Na typerze to też mam inaczej niż to co za hajs grane3:2 Senegal pograłem w typerku a ostatnio mi siada. Ale początek meczu trochę weryfikuje ten typ, liczyłem na szybsze otwarcie.

Ja nie gram za hajs bo nie, 150 razy o tym pisałem, za duża żyłka hazardzisty i źle się to skończy, jakiś czas temu, nie pamiętam ile myślałem że nad tym panuje i znów zacząłem grać, ale się skończyło że waliłem nocki na jakichś kurwa egzotycznych ligach bez wspomagaczy więc wiem że to jeszcze kurwa nie jest ten moment, może trochę tracę pieniędzy na tym że nie gram swoich typów, ale wiem że wszystko co bym zarobił to bym przejebał z nawiązką więc na razie bastuje z tematami hazardowymi, do kiedy nie wiem ale napewno bardziej kwestia lat niż miesięcy.Na typerze to też mam inaczej niż to co za hajs grane![]()
Oby spadłoDobry ten mecz jest
Oby tylko tempo nie spadło, teraz po golu.

O właśnie i się zaczyna meczyk w tym momencie.