Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Karne by się obejrzało jakieś bo Niemiec i Maroka nie chciało mi się oglądać ostatniochicakonga jak nie wygrają w standardowym czasie to w dogrywce pogrom
Przepisy są tak skonstruowane że dają niestety duże pole do interpretacji, z drugiej strony jakby gwizdać każdy kontakt też byłoby raczej średnio.W ten sposób to można 75% fauli wytłumaczyć![]()
Akurat w przypadku bramkarza jak zostaje minięty i nie dotyka piłki, a zahacza napastnika to zawsze był karny bez dyskusji. Teraz będą szpagaty robić bo pastuch się pospieszył z decyzją i głupio później było się przyznać do błęduPrzepisy są tak skonstruowane że dają niestety duże pole do interpretacji, z drugiej strony jakby gwizdać każdy kontakt też byłoby raczej średnio.

Błąd czy nie błąd na wynik meczu już raczej nie wpłynie więc raczej case do zapomnieniaAkurat w przypadku bramkarza jak zostaje minięty i nie dotyka piłki, a zahacza napastnika to zawsze był karny bez dyskusji. Teraz będą szpagaty robić bo pastuch się pospieszył z decyzją i głupio później było się przyznać do błędu![]()
Dwie asysty, które odmieniły meczA jak wejdzie Gordon, to Kongo nie ma czego się obawiać![]()

O złotego chuja maksymalnie się messi może ścigać."Ściągacie się Kylian z Lionelem o złotą piłkę"![]()
Mam tak samo plus tęczowa opaska na ramieniuKane bym nawet lubił ale to jebana klękała dla Floyda.
![]()
No jak na razie to ma z Mbappe najwięcej goliO złotego chuja maksymalnie się messi może ścigać.
Ale kurwa złotej piłki nie rozdaje się za turniej ani za grę w mls, bądźmy poważni.No jak na razie to ma z Mbappe najwięcej goli
Za Mundial się dajeAle kurwa złotej piłki nie rozdaje się za turniej ani za grę w mls, bądźmy poważni.
Mls to poziom ekstraklasy.

Chuja tam. To już byłby szczyt bezczelności.Za Mundial się daje![]()
Nie no wiadomo trzeba też coś strzelać w klubie z top3 lig, ale Mundial ma bardzo duży wpływ na złotą piłkęChuja tam. To już byłby szczyt bezczelności.
Ale Messi się nie łapie do grona ludzi spośród których będą wybierać.Nie no wiadomo trzeba też coś strzelać w klubie z top3 lig, ale Mundial ma bardzo duży wpływ na złotą piłkę
Sorry ja zrozumiałem złotego buta, nie złotą piłkę. Lecz za mundiale piłkę się daje. Pamiętasz Cannavaro?Ale kurwa złotej piłki nie rozdaje się za turniej ani za grę w mls, bądźmy poważni.
Mls to poziom ekstraklasy.
Człowieku a w jakiej lidze grał wtedy Fabio? Przykład trochę z dupy podałeś.Sorry ja zrozumiałem złotego buta, nie złotą piłkę. Lecz za mundiale piłkę się daje. Pamiętasz Cannavaro?
Raczej nie chyba, że jakieś cuda zrobi na Mundialu, stawiam że będzie ktoś z trójki Dembele, Mapet i KaneAle Messi się nie łapie do grona ludzi spośród których będą wybierać.
Dembele nawet jak nie zrobi nic spektakularnego, a Francja dojdzie do finału, będzie w kolejce przed mapetem z racji lm, na moje to on zgarnie złotą piłkę.Raczej nie chyba, że jakieś cuda zrobi na Mundialu, stawiam że będzie ktoś z trójki Dembele, Mapet i Kane
To co robi Olise to jest niesamowite. Moim zdaniem w tym momencie najlepszy piłkarz świata.Dembele nawet jak nie zrobi nic spektakularnego, a Francja dojdzie do finału, będzie w kolejce przed mapetem z racji lm, na moje to on zgarnie złotą piłkę.
Tego plebiscytu nie wygrywa najlepszy piłkarz świata.To co robi Olise to jest niesamowite. Moim zdaniem w tym momencie najlepszy piłkarz świata
A ja myślę, że Olise ma duże szanseTego plebiscytu nie wygrywa najlepszy piłkarz świata.