Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 15 16.7%
  • Hiszpania

Votes: 15 16.7%
  • Argentyna

Votes: 11 12.2%
  • Portugalia

Votes: 17 18.9%
  • Brazylia

Votes: 10 11.1%
  • Niemcy

Votes: 1 1.1%
  • Anglia

Votes: 4 4.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 3.3%
  • Maroko

Votes: 5 5.6%
  • Inny zespół

Votes: 9 10.0%

• Total voters
    90
Niesamowitą satysfakcję sprawia mi wrzucanie tego przeruchanego mema co turniej :beczka:

1000005400.jpg

Koncertowy wylew Holandii. Gol samobójczy bramkarza podczas karnych to odpowiednie podsumowanie :lol:
Do przewidzenia to było z rudą małpą na ławce.
Krycie tego sfg w 90+ przy golu pokazuje, ze VVD to już sie co najwyżej do MLS lub Arabii nadaje.
Bardzo kurwa dobrze, może w końcu wypierdolą nieudacznika Koemana, ktory zabija tam swoim stylem gry jakąkolwiek kreatywność.

Ciekawe czy Borussia dalej wycenia Nmeche na 100 mln :korwinlaugh:
Nagelsmann chyba trochę przekombinował z tym składem sadzając Musiale na ławke, a Kimmicha wystawiając na prawej obronie zamiast w środku

Niemcy z drużyny turniejowej dla której 1/2 finału na MŚ czy Euro to była formalność stali się kompletnymi przegrywami i to trwa już nieprzerwalnie od 10 lat. Nie wiem czy to takie pokolenie piłkarzy, czy to wina trenerów, czy presja oczekiwań ich zjada. W każdym razie, ja sie cieszę, bo za żadną reprezentacja tak nie przepadam. Z drugiej strony szlagierek z Francuzami chętnie bym obejrzał, bo mecz z Paragwajem niespecjalnie grzeje.

Niemcy z drużyny turniejowej dla której 1/2 finału na MŚ czy Euro to była formalność stali się kompletnymi przegrywami i to trwa już nieprzerwalnie od 10 lat. Nie wiem czy to takie pokolenie piłkarzy, czy to wina trenerów, czy presja oczekiwań ich zjada. W każdym razie, ja sie cieszę, bo za żadną reprezentacja tak nie przepadam. Z drugiej strony szlagierek z Francuzami chętnie bym obejrzał, bo mecz z Paragwajem niespecjalnie grzeje.
Wszyscy mówią, że Niemcy z Francją byłby lepszy mecz, że Niemcy by się postawili. Gdyby się mieli postawić to by pokonali Paragwaj.

Tutaj odpowiedz na twoje pytanie:
1000037569.jpg

Oni serio dali decydujący karny obrońcy który nigdy w życiu karnych nie strzelał?
Goście w rytmie meczowym bo zaraz po lidze pojechali na Mundial i boją się karnych strzelać :DC:

W HOLANDII JUŻ ŚWIĘTOWANIE W STYLU ARABSKIM‼️

NIBY HOLANDIA PRZEGRAŁA Z MAROKO, ALE NA ULICACH ROZRÓBY, OGROM POLICJI I ZATRZYMANY RUCH NA ULICACH WIĘKSZYCH MIAST, DLACZEGO⁉️

A DLATEGO, ŻE HOLENDRZY MOŻE I PRZEGRALI, ALE W SWOIM KRAJU NIC SIĘ NIE LICZĄ ZA TO PORANNĄ BALANGĘ ZACZĘLI MAROKAŃCZYCY, KTÓRZY OD SAMEGO RANA WALILI FAJERWERKAMI, WSTRZYMYWALI RUCH NA ULICACH ORAZ WDAWALI SIĘ W AWANTURY Z POLICJĄ, TAK HOLENDRZY NORMALNIE OBSERWOWALI SOBIE Z OKIEN, ŻE RYWAL ŚWIĘTUJE ZWYCIĘSTWO NAD NIMI NA ICH ULICACH

TYLKO JEDNA RZECZ JEST DO WYJAŚNIENIA‼️ MAMY WTORKOWY PORANEK, HOLENDRZY JADĄ DO PRACY JAK TO WE WTOREK, A MAROKAŃCZYCY ŚWIĘTUJĄ PO PIERWSZE Z POWODU ZWYCIĘSTWA, A PO DRUGIE, ŻE FRAJERZY BĘDĄ ROBIĆ NA ICH SOCJAL

:juanlaugh:

Back