Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakos w 40 minucie Niemcy - Paragwaj poszedlem spać. Oglądać sie tego nie dało.@Patrosixxx śpisz?
Do przewidzenia to było z rudą małpą na ławce.Koncertowy wylew Holandii. Gol samobójczy bramkarza podczas karnych to odpowiednie podsumowanie![]()

Wszyscy mówią, że Niemcy z Francją byłby lepszy mecz, że Niemcy by się postawili. Gdyby się mieli postawić to by pokonali Paragwaj.Niemcy z drużyny turniejowej dla której 1/2 finału na MŚ czy Euro to była formalność stali się kompletnymi przegrywami i to trwa już nieprzerwalnie od 10 lat. Nie wiem czy to takie pokolenie piłkarzy, czy to wina trenerów, czy presja oczekiwań ich zjada. W każdym razie, ja sie cieszę, bo za żadną reprezentacja tak nie przepadam. Z drugiej strony szlagierek z Francuzami chętnie bym obejrzał, bo mecz z Paragwajem niespecjalnie grzeje.
Wszyscy mówią, że Niemcy z Francją byłby lepszy mecz, że Niemcy by się postawili. Gdyby się mieli postawić to by pokonali Paragwaj.
Tutaj odpowiedz na twoje pytanie:Niemcy z drużyny turniejowej dla której 1/2 finału na MŚ czy Euro to była formalność stali się kompletnymi przegrywami i to trwa już nieprzerwalnie od 10 lat. Nie wiem czy to takie pokolenie piłkarzy, czy to wina trenerów, czy presja oczekiwań ich zjada. W każdym razie, ja sie cieszę, bo za żadną reprezentacja tak nie przepadam. Z drugiej strony szlagierek z Francuzami chętnie bym obejrzał, bo mecz z Paragwajem niespecjalnie grzeje.
Trutnia to sobie wiesz gdzie szukaj ;)Patrz jak truteń odszczekuje.
A co, skłamałem?
Ciekawe czy Borussia dalej wycenia Nmeche na 100 mln
Nagelsmann chyba trochę przekombinował z tym składem sadzając Musiale na ławke, a Kimmicha wystawiając na prawej obronie zamiast w środku

W HOLANDII JUŻ ŚWIĘTOWANIE W STYLU ARABSKIM
NIBY HOLANDIA PRZEGRAŁA Z MAROKO, ALE NA ULICACH ROZRÓBY, OGROM POLICJI I ZATRZYMANY RUCH NA ULICACH WIĘKSZYCH MIAST, DLACZEGO
A DLATEGO, ŻE HOLENDRZY MOŻE I PRZEGRALI, ALE W SWOIM KRAJU NIC SIĘ NIE LICZĄ ZA TO PORANNĄ BALANGĘ ZACZĘLI MAROKAŃCZYCY, KTÓRZY OD SAMEGO RANA WALILI FAJERWERKAMI, WSTRZYMYWALI RUCH NA ULICACH ORAZ WDAWALI SIĘ W AWANTURY Z POLICJĄ, TAK HOLENDRZY NORMALNIE OBSERWOWALI SOBIE Z OKIEN, ŻE RYWAL ŚWIĘTUJE ZWYCIĘSTWO NAD NIMI NA ICH ULICACH
TYLKO JEDNA RZECZ JEST DO WYJAŚNIENIAMAMY WTORKOWY PORANEK, HOLENDRZY JADĄ DO PRACY JAK TO WE WTOREK, A MAROKAŃCZYCY ŚWIĘTUJĄ PO PIERWSZE Z POWODU ZWYCIĘSTWA, A PO DRUGIE, ŻE FRAJERZY BĘDĄ ROBIĆ NA ICH SOCJAL