Vassago
PRIDE FC Lightweight
Francuzi też mogą chcieć to przegrać i może zobaczymy powtórkę z meczu Barbados-Granada
W 1/16 albo Brazylia albo Niemcy. W sumie tu nie ma oczywistego wyboru. Norwegia woli WKS i potem Brazylia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Francuzi też mogą chcieć to przegrać i może zobaczymy powtórkę z meczu Barbados-Granada
Szkoda mi Hallanda bo miał okazję zagrać hicie i być może by też się pokazał zajebiście na tle Mbappe. Taki mecz q ktoś tam wymyślił że rezerwami zagrają.Frajery pojechały na najważniejszy turniej i może ostatni raz graja na Mundialu w ciągu najbliższych lat i wychodzą rezerwami, ja pierdolę co za cwele
Raczej nieFrancuzi też mogą chcieć to przegrać i może zobaczymy powtórkę z meczu Barbados-Granada

To czekaj kurwa, ten wielkolud nie gra?Szkoda mi Hallanda bo miał okazję zagrać hicie i być może by też się pokazał zajebiście na tle Mbappe. Taki mecz q ktoś tam wymyślił że rezerwami zagrają.
to się zemści i przejebią z WKS.
Tacy z nich wikingowie...
Norwegia gra drugim sklademTo czekaj kurwa, ten wielkolud nie gra?
A co mają powiedzieć kibice którzy specjalnie kupili bilety na ten mecz?Szkoda mi Hallanda bo miał okazję zagrać hicie i być może by też się pokazał zajebiście na tle Mbappe. Taki mecz q ktoś tam wymyślił że rezerwami zagrają.

Kurwa, a się usmażyłemNorwegia gra drugim skladem
Bóg sportu karci takie małosportowe pójście na łatwiznę.Szkoda mi Hallanda bo miał okazję zagrać hicie i być może by też się pokazał zajebiście na tle Mbappe. Taki mecz q ktoś tam wymyślił że rezerwami zagrają.
A kogo to obchodzi?A co mają powiedzieć kibice którzy specjalnie kupili bilety na ten mecz?
Frajerskie zagrywki
Mam nadzieję, że odpadną z WKS i Haaland nigdy więcej w życiu nie będzie miał okazji do gry w takim meczu na MundialuKurwa, a się usmażyłem
@JosueEstebanez albo ktoś kto też ogarnia, jak to będzie wygladac, żeby mieć łatwiejszego rywala w fazie pucharowej
Bardzo ale z drugiej strony niby nie robią nic złego ale dla mnie jako dla fana sportu jest to brzydkie pójście na łatwiznę i tchórzostwo.A co mają powiedzieć kibice którzy specjalnie kupili bilety na ten mecz?
Frajerskie zagrywki
Ale oni chcą to przegrać i zagrać z WKSNorwegia zmarnowała drugą dogodną sytuację, gdyby tylko tam był mutant.
A czyli grając kadrą wybierasz sobie mecze do których podchodzisz poważnie, a do których nie?A kogo to obchodzi?
Grają turniej a nie mecze pokazowe
jak w ten sposób możesz zbudować pewność siebie drużynyny jeśli jesteś przestraszony wyjścia z pierwszego miejsca w grupie i przez to trafienia na ,,mocniejszą" drużynę na papierze?

Ale mordo, to, że gwiazda nie gra, to oznacza, że nie biorą meczu na poważnie. Myślę, że to jest wszystko dobrze przemyślane. Ja rozumiem rozczarowanie kibiców, moje też.A czyli grając kadrą wybierasz sobie mecze do których podchodzisz poważnie, a do których nie?jak w ten sposób możesz zbudować pewność siebie drużynyny jeśli jesteś przestraszony wyjścia z pierwszego miejsca w grupie i przez to trafienia na ,,mocniejszą" drużynę na papierze?

Nie na poważnieO kurwa 2:1 ale mecz

Nie no Norwegia musi sprawiać jakieś pozory ale oni nie chcą tego wygrać.Nie na poważnie![]()

Francja gra wesoły futbol, brawa dla nich, ale w obronie to są dziury, albo raczej kratery.Francja gra taki futbol, że nawet jakby Norwegia wyszła najmocniejszym składem, to wątpię, żeby wygrała, więc zakładanie tego tak, że od razu wychodzą z pierwszego miejsca, jest na wyrost.