Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 18 19.4%
  • Hiszpania

Votes: 15 16.1%
  • Argentyna

Votes: 11 11.8%
  • Portugalia

Votes: 17 18.3%
  • Brazylia

Votes: 10 10.8%
  • Niemcy

Votes: 1 1.1%
  • Anglia

Votes: 4 4.3%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 3.2%
  • Maroko

Votes: 5 5.4%
  • Inny zespół

Votes: 9 9.7%

• Total voters
    93
Frajery pojechały na najważniejszy turniej i może ostatni raz graja na Mundialu w ciągu najbliższych lat i wychodzą rezerwami, ja pierdolę co za cwele
Szkoda mi Hallanda bo miał okazję zagrać hicie i być może by też się pokazał zajebiście na tle Mbappe. Taki mecz q ktoś tam wymyślił że rezerwami zagrają.
to się zemści i przejebią z WKS.

Tacy z nich wikingowie...

Szkoda mi Hallanda bo miał okazję zagrać hicie i być może by też się pokazał zajebiście na tle Mbappe. Taki mecz q ktoś tam wymyślił że rezerwami zagrają.
to się zemści i przejebią z WKS.

Tacy z nich wikingowie...
To czekaj kurwa, ten wielkolud nie gra?

A kogo to obchodzi?
Grają turniej a nie mecze pokazowe
A czyli grając kadrą wybierasz sobie mecze do których podchodzisz poważnie, a do których nie? :DC: jak w ten sposób możesz zbudować pewność siebie drużynyny jeśli jesteś przestraszony wyjścia z pierwszego miejsca w grupie i przez to trafienia na ,,mocniejszą" drużynę na papierze?

A czyli grając kadrą wybierasz sobie mecze do których podchodzisz poważnie, a do których nie? :DC: jak w ten sposób możesz zbudować pewność siebie drużynyny jeśli jesteś przestraszony wyjścia z pierwszego miejsca w grupie i przez to trafienia na ,,mocniejszą" drużynę na papierze?
Ale mordo, to, że gwiazda nie gra, to oznacza, że nie biorą meczu na poważnie. Myślę, że to jest wszystko dobrze przemyślane. Ja rozumiem rozczarowanie kibiców, moje też.

I tak to jest.
No to lecimy :conorsalute:

Francja gra taki futbol, że nawet jakby Norwegia wyszła najmocniejszym składem, to wątpię, żeby wygrała, więc zakładanie tego tak, że od razu wychodzą z pierwszego miejsca, jest na wyrost.

Back