Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 18 19.4%
  • Hiszpania

Votes: 15 16.1%
  • Argentyna

Votes: 11 11.8%
  • Portugalia

Votes: 17 18.3%
  • Brazylia

Votes: 10 10.8%
  • Niemcy

Votes: 1 1.1%
  • Anglia

Votes: 4 4.3%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 3.2%
  • Maroko

Votes: 5 5.4%
  • Inny zespół

Votes: 9 9.7%

• Total voters
    93
i taki Guardiola żadnej drużyny nie zbudował bo w Barcelonie z Messim w prime to mogli grac bez trenera i tak by wszystkich robili
Co Ty za farmazony piszesz ? Nóż w kieszeni się otwiera czytając takie wypociny. Barca w sezonie 2007/08 zajęła ledwo 3 miejsce w lidze ze stratą 18pkt do Realu i dostając w pizde na Santiago na koniec sezonu. Guardolia objął rozbity zespół. Po przyjściu pozbył się Deco, Ronaldinho. Dodatkowo odeszli m.in Zambrotta, Thuram. Do składu doszli np. Pique, Alves. Ze szkółki do pierwszego składu wciągnął Busquetsa, później Pedro (choć ten zaliczył debiut w pierwszym zespole za Rijkaarda). Messi w wieku 21-22lat nie był w prime.
I to niby nie jest zbudowanie zespołu ?

Last edited:
Kurde, jak tak patrze to się zastanawiam czy przypadkiem drużyna która przegra jutrzejszą rywalizację Francja/Norwegia... nie będzie zwycięzcą faktycznym tej rywalizacji. Łatwiejsza drabinka, bo 1/16 WKS a w 1/8 Brazylia a nie Niemcy.

ysen.gif

View attachment 150741
i co weszło?
:roberteyeblinking:

Gonzalo Plata, jestem wzruszony. Wprowadzałem go jako młodziaka w świat wielkiej piłki w Sportingu w FIFE 21, zrobiliśmy razem Ligę Mistrzów. Jeszcze niech tylko się okaże, że Matias Zaracho odpali niedługo i będzie całkiem dobrze, bo w ataku miałem Malena a sezon w Romie miał obiecujący.

Gonzalo Plata, jestem wzruszony. Wprowadzałem go jako młodziaka w świat wielkiej piłki w Sportingu w FIFE 21, zrobiliśmy razem Ligę Mistrzów. Jeszcze niech tylko się okaże, że Matias Zaracho odpali niedługo i będzie całkiem dobrze, bo w ataku miałem Malena a sezon w Romie miał obiecujący.
Ja miałem w fifie Santosa i Gusto w chelsea jak prowadziłem karierę nim oni ich ściągnęli do klubu, pewnie jeszcze kilku, jak odpale xboxa i znajdę mój skład sprzed lat to pokaże że nie ściemniam.

Co Ty za farmazony piszesz ? Nóż w kieszeni się otwiera czytając takie wypociny. Barca w sezonie 2007/08 zajęła ledwo 3 miejsce w lidze ze stratą 18pkt do Realu i dostając w pizde na Santiago na koniec sezonu. Guardolia objął rozbity zespół. Po przyjściu pozbył się Deco, Ronaldinho. Dodatkowo odeszli m.in Zambrotta, Thuram. Do składu doszli np. Pique, Alves. Ze szkółki do pierwszego składu wciągnął Busquetsa, później Pedro (choć ten zaliczył debiut w pierwszym zespole za Rijkaarda). Messi w wieku 21-22lat nie był w prime.
I to niby nie jest zbudowanie zespołu ?
Rozbity zespół bo zajęli trzecie miejsce, a rok wcześniej przegrali mistrzostwo z Realem bilansem bramkowym? :mjsmile:

Co Ty pierdolisz, że Messi nie był w prime jak w pierwszym sezonie za Guardioli zrobil 38G i 17A i został królem strzelców LM to nie jest prime? :mjsmile:

Bo wyciągnął Busquetsa którego każdy by wyciągnął i odpalił Deco z Ronaldinho to jest według Ciebie budowanie zespołu? Przecież trzon drużyny tam był ciągle taki sam, a Guardiola wymienił 3-4 zawodników z pierwszej 11
To jest budowanie zespołu według Ciebie? :DC:

Jak chcesz się dowiedzieć co znaczy budowanie zespołu to poczytaj o pewnym Szkocie który zbudował United od 0

Też pamiętam tego Plate z Fify

Szwaby zawsze chuje, gdy na nich stawiam to przegrywają.
Jak będziesz chciał coś obstawić to się odezwij, już jednemu przegrywowi na forum dałem kiedyś wygrać. Ja ogólnie jestem bardzo chętny na grę za wasze hajs, ale ewentualny zarobek to forty forty, jak ktoś chce to pisać na priv.

Jak będziesz chciał coś obstawić to się odezwij, już jednemu przegrywowi na forum dałem kiedyś wygrać. Ja ogólnie jestem bardzo chętny na grę za wasze hajs, ale ewentualny zarobek to forty forty, jak ktoś chce to pisać na priv.

IMG_7491.gif

:mamed:

To że początek typera na tych mistrzostwach miałem chujowy nie uprawnia Cię do takich ocen.

A nie czekaj, przecież zdobyłeś puchar Tymbarku.

:mamed:
Ja nawet typera nie miałem na myśli ;)

Zazdrościsz mi tego medalu co nie? Heh

Edit: w sumie to nie tylko tego, kiedyś tu pokazałem swoje trofea i się niejeden zdziwił ;)

Back