Siedem
NoLife FC
Oliwa sprawiedliwaNie no wałek. Faul powinien być odgwizdany
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oliwa sprawiedliwaNie no wałek. Faul powinien być odgwizdany
Co Ty za farmazony piszesz ? Nóż w kieszeni się otwiera czytając takie wypociny. Barca w sezonie 2007/08 zajęła ledwo 3 miejsce w lidze ze stratą 18pkt do Realu i dostając w pizde na Santiago na koniec sezonu. Guardolia objął rozbity zespół. Po przyjściu pozbył się Deco, Ronaldinho. Dodatkowo odeszli m.in Zambrotta, Thuram. Do składu doszli np. Pique, Alves. Ze szkółki do pierwszego składu wciągnął Busquetsa, później Pedro (choć ten zaliczył debiut w pierwszym zespole za Rijkaarda). Messi w wieku 21-22lat nie był w prime.i taki Guardiola żadnej drużyny nie zbudował bo w Barcelonie z Messim w prime to mogli grac bez trenera i tak by wszystkich robili
Ja miałem w fifie Santosa i Gusto w chelsea jak prowadziłem karierę nim oni ich ściągnęli do klubu, pewnie jeszcze kilku, jak odpale xboxa i znajdę mój skład sprzed lat to pokaże że nie ściemniam.Gonzalo Plata, jestem wzruszony. Wprowadzałem go jako młodziaka w świat wielkiej piłki w Sportingu w FIFE 21, zrobiliśmy razem Ligę Mistrzów. Jeszcze niech tylko się okaże, że Matias Zaracho odpali niedługo i będzie całkiem dobrze, bo w ataku miałem Malena a sezon w Romie miał obiecujący.
Rozbity zespół bo zajęli trzecie miejsce, a rok wcześniej przegrali mistrzostwo z Realem bilansem bramkowym?Co Ty za farmazony piszesz ? Nóż w kieszeni się otwiera czytając takie wypociny. Barca w sezonie 2007/08 zajęła ledwo 3 miejsce w lidze ze stratą 18pkt do Realu i dostając w pizde na Santiago na koniec sezonu. Guardolia objął rozbity zespół. Po przyjściu pozbył się Deco, Ronaldinho. Dodatkowo odeszli m.in Zambrotta, Thuram. Do składu doszli np. Pique, Alves. Ze szkółki do pierwszego składu wciągnął Busquetsa, później Pedro (choć ten zaliczył debiut w pierwszym zespole za Rijkaarda). Messi w wieku 21-22lat nie był w prime.
I to niby nie jest zbudowanie zespołu ?

Też pamiętam tego Plate z FifyGonzalo Plata, jestem wzruszony. Wprowadzałem go jako młodziaka w świat wielkiej piłki w Sportingu w FIFE 21, zrobiliśmy razem Ligę Mistrzów. Jeszcze niech tylko się okaże, że Matias Zaracho odpali niedługo i będzie całkiem dobrze, bo w ataku miałem Malena a sezon w Romie miał obiecujący.
Jak będziesz chciał coś obstawić to się odezwij, już jednemu przegrywowi na forum dałem kiedyś wygrać. Ja ogólnie jestem bardzo chętny na grę za wasze hajs, ale ewentualny zarobek to forty forty, jak ktoś chce to pisać na priv.Szwaby zawsze chuje, gdy na nich stawiam to przegrywają.
Jak będziesz chciał coś obstawić to się odezwij, już jednemu przegrywowi na forum dałem kiedyś wygrać. Ja ogólnie jestem bardzo chętny na grę za wasze hajs, ale ewentualny zarobek to forty forty, jak ktoś chce to pisać na priv.
i co weszło?
![]()

Ogólnie możemy tak zrobić ale musisz być uczciwy. Czyli zarobek pół na pół.
Ogólnie możemy tak zrobić ale musisz być uczciwy. Czyli zarobek pół na pół.
Jak mnie oszukasz po jednym wygranym kuponie to zakończymy współpracę i tyle.
Zależy od ciebie, ulica nigdy za darmo nie rozlicza.Ulica mnie nie rozliczy?
Ten renard to się nadaje na trenera arki gdynia.Szybko poszło, Renard zrobi im jesień średniowiecza w przerwie.
Imo dokładnie tak. Zresztą to ja się tu znam na piłce a nie ty.
Imo dokładnie tak. Zresztą to ja się tu znam na piłce a nie ty.

Ja nawet typera nie miałem na myśli ;)To że początek typera na tych mistrzostwach miałem chujowy nie uprawnia Cię do takich ocen.
A nie czekaj, przecież zdobyłeś puchar Tymbarku.
![]()