Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 18 19.4%
  • Hiszpania

Votes: 15 16.1%
  • Argentyna

Votes: 11 11.8%
  • Portugalia

Votes: 17 18.3%
  • Brazylia

Votes: 10 10.8%
  • Niemcy

Votes: 1 1.1%
  • Anglia

Votes: 4 4.3%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 3.2%
  • Maroko

Votes: 5 5.4%
  • Inny zespół

Votes: 9 9.7%

• Total voters
    93
Jak będziesz chciał coś obstawić to się odezwij, już jednemu przegrywowi na forum dałem kiedyś wygrać. Ja ogólnie jestem bardzo chętny na grę za wasze hajs, ale ewentualny zarobek to forty forty, jak ktoś chce to pisać na priv.

To może zagraj za swoje? tak od dychy zacznij jak masz zawsze dobre tipy, to szybko bedziesz grał za tysiące więc argument o braku środków zbywam z góry :mamed:

To może zagraj za swoje? tak od dychy zacznij jak masz zawsze dobre tipy, to szybko bedziesz grał za tysiące więc argument o braku środków zbywam z góry :mamed:
Ale ja jestem outlaw. Jak mi dasz swoje konto to mogę grać :beczka:

Za swoje nie mogę bo skończę pod mostem bardzo szybko :)

A z reszta co cię obchodzą pieniądze @Mmayhem ? Jak będzie chciał to w układ wejdziemy a jak nie to trudno, wspólna strata.

Po co wpychają te cipki do sędziowania jak one nawet za obrońcą nie potrafią nadążyć? Przecież ameryka miała kończyć z tym rownogownem?

Obstawiłem kilkanaście do przodu i wydawało mi się, że te mecze jeszcze wytypowałem
Śledzenie mundialu na urlopie nie pomaga

Dlatego ja postawiłem wszystkie kolejki jak tylko typer się pojawił. W połowie zacząłem edytować, póki co na bardzo chujowe decyzje xD

1994.jpg

1995.jpg

1997.jpg

Last edited:
Frajery pojechały na najważniejszy turniej i może ostatni raz graja na Mundialu w ciągu najbliższych lat i wychodzą rezerwami, ja pierdolę co za cwele

Back