Mmayhem
UFC Heavyweight
Ja nawet typera nie miałem na myśli ;)
Ja z szesnastki trafię w poprzeczkę.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja nawet typera nie miałem na myśli ;)

A ja w okienko, to nas różniJa z szesnastki trafię w poprzeczkę.
![]()

Jak będziesz chciał coś obstawić to się odezwij, już jednemu przegrywowi na forum dałem kiedyś wygrać. Ja ogólnie jestem bardzo chętny na grę za wasze hajs, ale ewentualny zarobek to forty forty, jak ktoś chce to pisać na priv.

Ale ja jestem outlaw. Jak mi dasz swoje konto to mogę graćTo może zagraj za swoje? tak od dychy zacznij jak masz zawsze dobre tipy, to szybko bedziesz grał za tysiące więc argument o braku środków zbywam z góry![]()

Obstawiłem kilkanaście do przodu i wydawało mi się, że te mecze jeszcze wytypowałem
Śledzenie mundialu na urlopie nie pomaga
myśle co do huja, a on na nazwisko Suzuki, wiec obczajam gościa gra w Parmie.
Totalny bezsens, jakby w ogóle nie chcieli powalczyć o to pierwsze miejsce...Norwegii włączył się kalkulator. Wychodzą drugim składem .
A niech ich Francja skarci, a Mbappe niech kilka brameczek właduje.Totalny bezsens, jakby w ogóle nie chcieli powalczyć o to pierwsze miejsce...
Pewnie nie chcą. Liczą żeby zagrać z WKS w 1/16. Wkurwili mnie. i niech im tem wks jebnie za to. Nie lubię takiej kalkulacjiTotalny bezsens, jakby w ogóle nie chcieli powalczyć o to pierwsze miejsce...
Każdy wynik będzie powodował, że wiele aut zostanie podpalonych. Wrzucę wam foty, będzie jazda na maksa, 100% akcji.

No dokładnie. Niech im Mbappe dziś huknie kilka bramek i niech idzie na króla strzelcówPewnie nie chcą. Liczą żeby zagrać z WKS w 1/16. Wkurwili mnie. i niech im tem wks jebnie za to. Nie lubię takiej kalkulacji