Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 12 14.8%
  • Hiszpania

Votes: 15 18.5%
  • Argentyna

Votes: 8 9.9%
  • Portugalia

Votes: 17 21.0%
  • Brazylia

Votes: 10 12.3%
  • Niemcy

Votes: 1 1.2%
  • Anglia

Votes: 4 4.9%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 3.7%
  • Maroko

Votes: 3 3.7%
  • Inny zespół

Votes: 8 9.9%

• Total voters
    81
WTF-De-Longe.webp

Dla mnie też głupi przepis :matt:

Na pewno takie przewinienie nie może być stawiane na równi z walnięciem kogoś z byka itp.

Taka kartka wypacza widowisko.

Zresztą skąd oni wiedzą co koleś mówił?

Może powiedział: Sorry stary, nadal uważam że masz zajebistą fryzurkę i ogólnie stylówę ale muszę udawać twardziela na boisku, widzimy się w Błękitnej Ostrydze.

:mamed:

Myślałem że będą dawać za to żółte, czerwo to jest przesada.
Czerwo miałoby sens gdyby nie powodowało zawieszenia w następnym meczu, okej wykluczenie z aktualnie rozgrywanego meczu w porządku, ale to że nie zagra w następnym już w porządku nie jest.

Chujowy przepis i coś czuję że to są pierwsze i ostatnie mistrzostwa z jego udziału, jakoś nie widzę jak rozdają kartki małpom za zakrywanie ust i prędzej czy później będzie o to afera bo to jest kwestia czasu jak jakiś mbappe albo vinicius czy nawet messi tak zrobi.

I wtedy będzie dyskusja że są równi i równiejsi.

Na pewno takie przewinienie nie może być stawiane na równi z walnięciem kogoś z byka itp.

Taka kartka wypacza widowisko.

Zresztą skąd oni wiedzą co koleś mówił?

Może powiedział: Sorry stary, nadal uważam że masz zajebistą fryzurkę i ogólnie stylówę ale muszę udawać twardziela na boisku, widzimy się w Błękitnej Ostrydze.

:mamed:
To nie chodzi o to co powiedział tylko o sam fakt zasłonięcia ust co sugeruje że mówił coś co nie chciałby aby cały świat usłyszał, to jest taka " walka z rasizmem" ale po omacku.

Myślałem że będą dawać za to żółte, czerwo to jest przesada.
Najbardziej mnie ten Paragwajczyk rozśmieszył, jak od razu palcem pokazywał, że tamten usta zakrył :lol:

Ogólnie durny przepis jak dla mnie, trashtalk normalna rzecz w sporcie, nic się nie stanie jak się chłopy trochę powyzywają na boisku. Fajne niektóre zmiany zrobili, ukrócili grę na czas, ale akurat czerwona kartka za to, że ktoś usta zakrył i coś tam powiedział, to jest głupota. Strasznie wszyscy teraz delikatni.

Yamal w 22 świętujący wygranie meczu Maroko vs Portugalia 1-0.

Czyli to farbowany lisek. Nawet tego nigdy nie badałem.

W poście jest fejk z Hiszpaną.

Czerwo miałoby sens gdyby nie powodowało zawieszenia w następnym meczu, okej wykluczenie z aktualnie rozgrywanego meczu w porządku, ale to że nie zagra w następnym już w porządku nie jest.

Jeśli jest faul na czerwone to cóż, trudno.

Sam przepis jest durny bo kara jest za coś trudnego do zweryfikowania.

Nie jest to sytuacja jak z nakładką lub gdy ktoś otwarcie bluzga.

Chujowy przepis i coś czuję że to są pierwsze i ostatnie mistrzostwa z jego udziału, jakoś nie widzę jak rozdają kartki małpom za zakrywanie ust i prędzej czy później będzie o to afera bo to jest kwestia czasu jak jakiś mbappe albo vinicius czy nawet messi tak zrobi.

I wtedy będzie dyskusja że są równi i równiejsi.

Zawsze są i byli równi i równiejsi, ale jak mówisz afera się zacznie gdy zrobi to jakaś gwiazdą przed półfinałem np i ich nieobecność będzie odczuwalna dla drużyny.

Najbardziej mnie ten Paragwajczyk rozśmieszył, jak od razu palcem pokazywał, że tamten usta zakrył :lol:

Ogólnie durny przepis jak dla mnie, trashtalk normalna rzecz w sporcie, nic się nie stanie jak się chłopy trochę powyzywają na boisku. Fajne niektóre zmiany zrobili, ukrócili grę na czas, ale akurat czerwona kartka za to, że ktoś usta zakrył i coś tam powiedział, to jest głupota. Strasznie wszyscy teraz delikatni.

Dokładnie.

Może to jest robione pod walkę z rasizmem jak napisał @Siedem ale jest to debilizm bo nikt nie może zweryfikować co zostało powiedziane.

Reszta ok, ale te pseudo przerwy na wodę pod amerykańskiego widzą mogliby odpuścić.

Holendrzy, co grają, to nie mam pytań. A może to Szwecja tak słabo, ale ogląda się to dobrze.
Nie no, w pierwszej połowie mimo tych 2 goli Szwedzi naciskali, gdyby mielie finiszera to by bramki padły. Dopiero teraz, ta czwarta bramka, co ten murzyn zrobił, podał przeciwnikowi

Nie no, w pierwszej połowie mimo tych 2 goli Szwedzi naciskali, gdyby mielie finiszera to by bramki padły. Dopiero teraz, ta czwarta bramka, co ten murzyn zrobił, podał przeciwnikowi
Yhm, naciskali, daj spokój, gra jest pod dyktando pomarańczowych. Może jakieś pojedyncze akcje, ale tak to bez większych szans.
Bramka Szwedów bardzo ladna moze sie ruszy jeszcze bardziej

I tylko VVD umie bronić (a przynajmniej kiedys umiał) z tego tercetu :muttley:
Van de Ven to Totkom wygrał ligę europy z United wyciągając piłkę z bramki desperacką interwencją i mimo gorszego sezonu tam to jest kozak obrońcą, Van Hecke tak samo dobry ofensywny obrońca, a w takim ustawieniu z trójką z tyłu porządane jest mieć takich dwóch obrońców którzy umią grać do przodu. Jak dla mnie to nie ma lepszej obrony na Mundialu od tej trójki razem

Van de Ven to Totkom wygrał ligę europy z United wyciągając piłkę z bramki desperacką interwencją i mimo gorszego sezonu tam to jest kozak obrońcą, Van Hecke tak samo dobry ofensywny obrońca, a w takim ustawieniu z trójką z tyłu porządane jest mieć takich dwóch obrońców którzy umią grać do przodu. Jak dla mnie to nie ma lepszej obrony na Mundialu od tej trójki razem
No okej, do przodu grają spoko, ale obrońca ma przede wszystkim bronić. Zobacz na tegoroczne wylewy tej dwójki, a w szczególności Mickiego i wtedy możemy wrócić do dyskusji o najlepszej obronie:)

pisalem ze z Harvetzem to sobie Niemcy moga co najwyżej podbijać puchar tymbarka a nie Mundial

Werner ostro dał szkopom po tyłku ze sie blyskawixcznie skończył. On mial ciagnac ta repre z około 10 lat.

Back