Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 10 13.9%
  • Hiszpania

Votes: 15 20.8%
  • Argentyna

Votes: 7 9.7%
  • Portugalia

Votes: 16 22.2%
  • Brazylia

Votes: 9 12.5%
  • Niemcy

Votes: 1 1.4%
  • Anglia

Votes: 3 4.2%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 2 2.8%
  • Maroko

Votes: 2 2.8%
  • Inny zespół

Votes: 7 9.7%

• Total voters
    72
Kane wczoraj klasa i pokazał jak powinien grać kapitan bo wszędzie go pełno było, a w drugiej połowie możliwe że uchronił Anglię przed stratą bramki jak zablokowal strzał ciałem, teraz porównajcie sobie to z postawą Lewandowskiego w naszej kadrze
Kane ma "troche" lepszych pomocników w kadrze. No sorry ale Świderskiego do Bellinghama jako opcje #2 w ataku porównać nie można.

Kane ma "troche" lepszych pomocników w kadrze. No sorry ale Świderskiego do Bellinghama jako opcje #2 w ataku porównać nie można.
To nie ma nic do rzeczy jakich kto ma zawodników koło siebie, jeśli chodzi o zaangażowanie w grę i pomoc drużynie to Kane bije na głowę bobka i nawet nie ma o czym gadać

• Like
Reactions: Olo

Erling medialnie ma gorsza repre niz Polska a juz ma tyle goli na mundialu co Lewy.

Nie oszukujmy sie Lewandowski zawiódł w reprze na wielkich turniejach.

Widziałeś kiedyś żeby taki Kane, Ronaldo czy Haaland pół minuty siedział z ironicznym uśmiechem na ustach poprawiając getry kiedy trzy metry od niego jest napierdalnka o piłkę z murzynami? Albo żeby brał sobie wolne w najważniejszych meczach eliminacji, bo ktoś z jego otoczenia ma imieniny? Albo to, żeby wypierdalał selekcjonera w wywiadzie?

Argument - BO LEWY NIE MA Z KIM GRAĆ jest bezsensowny.

Nadrabiam wasza dyskusje o Ronaldo vs Messi i ja napiszę tylko tyle, jestem team Ronaldo choćby z takiego względu że ten sprawdził się w 3 najmocniejszych ligach świata i w każdej błyszczał, a Messi sprawdził się tylko w swoim hiszpańskim kurwidołku i nie potwierdził jakości na Angielskich, Francuskich czy nawet niemieckich boiskach.

A co do wszechstronności, gdybyś kazał im grać po kolei na każdej pozycji na boisku, od bramkarza do napastnika, to Ronaldo by się lepiej sprawdził gdzieś mniej więcej na 7-8 pozycjach lepiej niż Messi, bo ten wariat to nawet by sobie na stoperze poradził, a taki Messi na boku obrony by nie dał rady, to jest dla mnie wszechstronność, a nie że ktoś ma najlepszą lewą nogę w historii bo to jest jedna wymaksowana cecha a z wszechstronnością to nie ma nic wspólnego.

Nadrabiam wasza dyskusje o Ronaldo vs Messi i ja napiszę tylko tyle, jestem team Ronaldo choćby z takiego względu że ten sprawdził się w 3 najmocniejszych ligach świata i w każdej błyszczał, a Messi sprawdził się tylko w swoim hiszpańskim kurwidołku i nie potwierdził jakości na Angielskich, Francuskich czy nawet niemieckich boiskach.

A co do wszechstronności, gdybyś kazał im grać po kolei na każdej pozycji na boisku, od bramkarza do napastnika, to Ronaldo by się lepiej sprawdził gdzieś mniej więcej na 7-8 pozycjach lepiej niż Messi, bo ten wariat to nawet by sobie na stoperze poradził, a taki Messi na boku obrony by nie dał rady, to jest dla mnie wszechstronność, a nie że ktoś ma najlepszą lewą nogę w historii bo to jest jedna wymaksowana cecha a z wszechstronnością to nie ma nic wspólnego.
Tyle, że Messi ma ten czynnik X w sobie który miało niewielu i na pewno nie miał go Cristiano, a jeśli by ich zestawić obu w najlepszej formie to do Messiego Krystyna nie ma podjazdu. Messi w prime jak miał piłkę to nikt mu jej nie mógł odebrać i jak zaczynał drybling z środka pola to jedynie faulem się mogli ratować. Zobacz sobie jakie liczby wykręcił w prime sezonie Messi to jest kosmos jakiś. Jeszcze porównaj w jakich drużynach obaj grali to Cr7 w Realu praktycznie był główną postacią , a Messi miał tam Suareza, Neymara, Ville i Henry'ego i oni wszyscy strzelali dużo bramek, a Leo i tak wykręcał liczby z kosmosu. Na wielkich turniejach też przewaga Messiego bo prowadził Argentynę do sukcesów :fjedzia:

Back