Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 10 13.9%
  • Hiszpania

Votes: 15 20.8%
  • Argentyna

Votes: 7 9.7%
  • Portugalia

Votes: 16 22.2%
  • Brazylia

Votes: 9 12.5%
  • Niemcy

Votes: 1 1.4%
  • Anglia

Votes: 3 4.2%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 2 2.8%
  • Maroko

Votes: 2 2.8%
  • Inny zespół

Votes: 7 9.7%

• Total voters
    72
Przycisnęła Chorwacja, ale wyszli już wysoko i taka kontra musiała pójść, a Raszford łatwo tego obrońcę nawinął i po meczu.

Z każdym meczem, z każdą bramką co raz bliżej
images

Dzisiaj chyba najgorszy dzień na mundialu od północy, włącznie z dzisiejszą nocą nic się nie dzieje. Meksyk z Koreą wygląda najciekawiej, ale niestety o 3 w nocy grają.

Wiadomo nie ten skill techniczny. ale od końca kariery R9 chyba Mbappe ma najbliżej do niego podobny Vibe.

Ciekawe czy w RM wolałby bardziej Olise za kolegę Vinicusa

Paradoks jest taki, że po wczorajszym meczu aż zacząłem trochę trzymać kciuki za Anglików. Tyle, że pewnie zaraz Angole odpalą swoje typowe pierdolenie, futbo komin hom mejt i będę życzył im porażki.

Kane wczoraj klasa i pokazał jak powinien grać kapitan bo wszędzie go pełno było, a w drugiej połowie możliwe że uchronił Anglię przed stratą bramki jak zablokowal strzał ciałem, teraz porównajcie sobie to z postawą Lewandowskiego w naszej kadrze :korwinlaugh:

• Like
Reactions: Olo
Przerwa czy co bo strasznie tu dziś martwo.

Ja właśnie wszystkie skróty obadalem na YT TVP Sport.

Messi ciągle maszyna. On by nie jednego do dziś dnia SPO w Premier league zjadł.

Przerwa czy co bo strasznie tu dziś martwo.

Ja właśnie wszystkie skróty obadalem na YT TVP Sport.

Messi ciągle maszyna. On by nie jednego do dziś dnia SPO w Premier league zjadł.
zglaszajcie tego cwela jako multikonto, moze wreszcie admini sie ogarna
bo miedzy tym zjebem i tym rozowym ukrainskim bandera tego forum sie nie da czytac ostatnio

Pierdole, więcej nie zaglądam do naszego typera przed czasem xD Wytypowałem wszystkie mecze fazy grupowej za wczasu żeby nie zapomnieć. Dzisiaj się zalogowałem i co? Pozmieniałem wyniki. Na start Szwajcaria-Bośnia z 3:0 na 2:0 xD

Polegać trzeba na instynkcie, nie analizie.

EDIT: znowu się sprawdza paradoks Murphiego/Hubiego: powiedz coś głośno to się z pewnością stanie na opak :jjsmile:

EDIT2: potwierdzenie paradoksu, stulić dupsko XD

Szkoda, że Bośniacy się tak późno obudzili, ale szanuję drużyny, które grają do końca... i pokrywają zakłady na BTTS
choć Alter ego podpowiada mi, że sport is rigged :korwinlaugh:

Back