Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114
Zastanawiam jak można kibicować Argentynie, a następnie spojrzeć w lustro, powiedzieć dziecku dobranoc, przeprowadzić stara baba przez pasy czy rzucić 2 złote na tace na mszy. Przecież im kibicują tylko ludzie bez kręgosłupa moralnego, bez zasad, skrupułów, zwykli hipokryci.

:gabi_much_love:

Kibic Argentyny nie patrzy w lustro bo przegląda się w ostrzu noża, nie mówi dziecku dobranoc bo nie wychowuje go na miękiszona, nie przeprowadza starej baby przez pasy tylko ją na nich rozjeżdża.

:mamed:

Zastanawiam jak można kibicować Argentynie, a następnie spojrzeć w lustro, powiedzieć dziecku dobranoc, przeprowadzić stara baba przez pasy czy rzucić 2 złote na tace na mszy. Przecież im kibicują tylko ludzie bez kręgosłupa moralnego, bez zasad, skrupułów, zwykli hipokryci.

Ale to Wy nie dajecie zwykłym ludziom spać podczas spędów na Bernabeu :korwinwhat:

Ja tam lubię takie drużyny z charakterem kopiące po kostkach i grające na granicy faulu/chamstwa :fjedzia: dlatego też z Hiszpanii najbardziej mi Atletico pasuje i wielki Diego S.

Ja tam lubię takie drużyny z charakterem kopiące po kostkach i grające na granicy faulu/chamstwa :fjedzia: dlatego też z Hiszpanii najbardziej mi Atletico pasuje i wielki Diego S.
Jedyne co on w karierze zrobił wielkiego, to sprowokował Becksa, który podpalił się jak junior.
Zresztą Beckham chyba w którymś dokumencie sam nawet powiedział, ze zachował sie jak idiota.

Jedyne co on w karierze zrobił wielkiego, to sprowokował Becksa, który podpalił się jak junior.
Zresztą Beckham chyba w którymś dokumencie sam nawet powiedział, ze zachował sie jak idiota.
Nie no w Atletico też robi dobrą robotę jako trener bo potrafi nawiązać walke z Barcą i Realem mając dużo mniejsze możliwości

Nie no w Atletico też robi dobrą robotę jako trener bo potrafi nawiązać walke z Barcą i Realem mając dużo mniejsze możliwości
Co kurwa? xD Mordo, to nie 2012.
Po prostu mało który piłkarz z topu chce przestać cieszyć się piłką w najlepszych latach swojej kariery. Alvarez to właśnie zrozumiał, wcześniej Rodri, Falcao, Theo, Oskarek Felix i jeszcze kilku innych.
Następni w kolejce Lookman i Baena.

Back