Tar-Ellendil
NoLife FC
Polak na Varze nie cofnął akcji, gdzie Olise niebezpiecznie sfaulował Rodriego. Yamal też powinien dostać żółtą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wygrał ktoś w historii nowożytnej złotą piłkę za miesięczny występ w mundialu?Poczekajcie jeszcze i dajcie Messiemu zagrać ten półfinał i finał ewentualnie bo jak poprowadzi ich do wygrania Mundialu i znów będzie robił cuda na boisku to wcale by mnie nie zdziwiło jakby to on dostał.
Za sam fakt strzelenia dużej ilości bramek to jeszcze nikt nie dostał złotej piłki i jak Anglia nie wygra to Kane chuja dostanie, a nie złotą piłkę
niestety tak było - Messi 2023, kosztem Haalanda który wtedy bił rekord PL i wygrał LM, będąc królem strzelców tych rozgrywekWygrał ktoś w historii nowożytnej złotą piłkę za miesięczny występ w mundialu?
Konkurs popularności.niestety tak było - Messi 2023, kosztem Haalanda który wtedy bił rekord PL i wygrał LM, będąc królem strzelców tych rozgrywek
No wygrał Cannavaro npWygrał ktoś w historii nowożytnej złotą piłkę za miesięczny występ w mundialu?
Teoretycznie gdybyśmy tam pojechali i kurwa wygrali hehe.
A Kapustka by zagrał turniej życia i załadował 15 bramek, to uważasz że by mu się należała złota piłka? Tak szczerze.
Trochę przerysowane ale tak to wygląda, messi od dawna jest na peryferiach futbolu i gra w bardzo słabej lidze, na złotą piłkę pracuje się cały sezon a nie jeden miesiąc.
To poprostu będzie skandal jak on dostanie złotą piłkę i tyle.

Już to wspomniałeś, ale powiedz mi, w jakiej lidze grał Fabio jak wygrywał? Moim zdaniem turniej to była tylko wisienka na torcie całego sezonu. A u messiego tego nie ma. Zawodnik z lig niżej niż top5 nie ma prawa zdobyć złotej piłki i tyle, taka jest moja prawda futbolu, pozdrawiam.No wygrał Cannavaro np
Czy to się komuś podoba czy nie to Mundial jest najważniejszym turniejem piłkarskim i ma duże znaczenie w kontekście złotej piłki![]()
Trochę odlatujesz z tym, że nie ma prawa bo Mundial jak napisałem jest raz na 4 lata i w roku Mundialowym zawsze to co się dzieje na Mundialu jest na pierwszym miejscu, a nie dodatkiem do tego co robisz w lidze jak to twierdzisz na przykładzie Fabio, on jak i całe Włochy grały wtedy kosmiczną piłkę i nikt nie miał problemu z tą nagrodą dla obrońcy. Teraz też nikt nie będzie miał jak Messi znów coś wyczaruje, ale pierw dajmy mu zagrać i zobaczymy bo teraz to takie wróżenie na zapas i jak odpadną z Anglią to nawet tematu nie będzieJuż to wspomniałeś, ale powiedz mi, w jakiej lidze grał Fabio jak wygrywał? Moim zdaniem turniej to była tylko wisienka na torcie całego sezonu. A u messiego tego nie ma. Zawodnik z lig niżej niż top5 nie ma prawa zdobyć złotej piłki i tyle, taka jest moja prawda futbolu, pozdrawiam.

Za to w Argentynie stabilnieNo to Tuchel wymyślił sobie czas na eksperymentowanie xD
No ciekawe co się wydarzy, na pewno lepszy mecz niż wczoraj będzie