Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114
Poczekajcie jeszcze i dajcie Messiemu zagrać ten półfinał i finał ewentualnie bo jak poprowadzi ich do wygrania Mundialu i znów będzie robił cuda na boisku to wcale by mnie nie zdziwiło jakby to on dostał.
Za sam fakt strzelenia dużej ilości bramek to jeszcze nikt nie dostał złotej piłki i jak Anglia nie wygra to Kane chuja dostanie, a nie złotą piłkę
Wygrał ktoś w historii nowożytnej złotą piłkę za miesięczny występ w mundialu?

Teoretycznie gdybyśmy tam pojechali i kurwa wygrali hehe.

A Kapustka by zagrał turniej życia i załadował 15 bramek, to uważasz że by mu się należała złota piłka? Tak szczerze.

Trochę przerysowane ale tak to wygląda, messi od dawna jest na peryferiach futbolu i gra w bardzo słabej lidze, na złotą piłkę pracuje się cały sezon a nie jeden miesiąc.

To poprostu będzie skandal jak on dostanie złotą piłkę i tyle.

Wygrał ktoś w historii nowożytnej złotą piłkę za miesięczny występ w mundialu?

Teoretycznie gdybyśmy tam pojechali i kurwa wygrali hehe.

A Kapustka by zagrał turniej życia i załadował 15 bramek, to uważasz że by mu się należała złota piłka? Tak szczerze.

Trochę przerysowane ale tak to wygląda, messi od dawna jest na peryferiach futbolu i gra w bardzo słabej lidze, na złotą piłkę pracuje się cały sezon a nie jeden miesiąc.

To poprostu będzie skandal jak on dostanie złotą piłkę i tyle.
No wygrał Cannavaro np
Czy to się komuś podoba czy nie to Mundial jest najważniejszym turniejem piłkarskim i ma duże znaczenie w kontekście złotej piłki :fjedzia:

No wygrał Cannavaro np
Czy to się komuś podoba czy nie to Mundial jest najważniejszym turniejem piłkarskim i ma duże znaczenie w kontekście złotej piłki :fjedzia:
Już to wspomniałeś, ale powiedz mi, w jakiej lidze grał Fabio jak wygrywał? Moim zdaniem turniej to była tylko wisienka na torcie całego sezonu. A u messiego tego nie ma. Zawodnik z lig niżej niż top5 nie ma prawa zdobyć złotej piłki i tyle, taka jest moja prawda futbolu, pozdrawiam.

Już to wspomniałeś, ale powiedz mi, w jakiej lidze grał Fabio jak wygrywał? Moim zdaniem turniej to była tylko wisienka na torcie całego sezonu. A u messiego tego nie ma. Zawodnik z lig niżej niż top5 nie ma prawa zdobyć złotej piłki i tyle, taka jest moja prawda futbolu, pozdrawiam.
Trochę odlatujesz z tym, że nie ma prawa bo Mundial jak napisałem jest raz na 4 lata i w roku Mundialowym zawsze to co się dzieje na Mundialu jest na pierwszym miejscu, a nie dodatkiem do tego co robisz w lidze jak to twierdzisz na przykładzie Fabio, on jak i całe Włochy grały wtedy kosmiczną piłkę i nikt nie miał problemu z tą nagrodą dla obrońcy. Teraz też nikt nie będzie miał jak Messi znów coś wyczaruje, ale pierw dajmy mu zagrać i zobaczymy bo teraz to takie wróżenie na zapas i jak odpadną z Anglią to nawet tematu nie będzie

Stanowowski najebany lata po Twitterze, myślałem że dopiero jutro przy awansie Argentyny sperma zaleje mu mózg i się wyleje na klawiaturę, ale jak widać już dzisiaj odpalił wrotki. Kolejny powód żeby kibicować Anglii, bo chłopa jako komentatora politycznego idzie polubić, tak o piłce to nie znam kogoś tak stronniczego i popierdolonego jak on.

wygrane pojedynki 3/4
wygrane pojedynki w powietrzu 1/1
wygrane pojedynki na ziemi 2/3
wygrane próby odbioru piłki 2/2

wybicia- 4
odzyskanea piłki- 2
minięty dryblingiem- 1

udane podania- 29/32
podania w tercję ataku- 1/1
progresywne rajdy- 6
kontakty z piłką- 44

chłopak w styczniu skończył 19 lat.
pau cubarsi.

awne5i.jpg

szósty raz anglia z argentyną sobie pogra na mundialu.
zazwyczaj jest grubo.

1966 ćwierćfinał- podobno sędzia gwizdał miejscowym wyjątkowo.
1986 ćwierćfinał- diego i diego...
1998 1/8- bramka owena i miłość beckhama i simeone
2002 grupa- karny beckhama- faulował... mauricio pochettino!!!!!!

No to Tuchel wymyślił sobie czas na eksperymentowanie xD Ale z drugiej strony mnie to nie dziwi, Madueke i Saka chuja grali, jest szansa że Rogers coś pokaże

Zbliżamy się ku końcowi mistrzostw, może to i dobrze, jakoś nie porywały, zwłaszcza że godziny średnie.
Oby nasze orły zdobyły chociaż wicemistrzostwo świata w przyszłości :lesnarhappy:

Back