Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114

Zamiast Arajuo i De Jonga - > Laporte + Rodri i defensywa byłaby załatana.

Można pomarzyć. :arielcry:

Te dwa pasożyty do końca kontraktu i ani dnia dłużej.
To jest temat na pracę doktorską, co się podziało w tym głupim łbie u Araujo, że został takim dziadem.

Dobra, to została Argentyna i piękny mecz w niedzielę :antonio:

jedyny pozytyw wygranej hiszpanów jest taki że ballon dor just już niemal pewny, bo tylko 3 francuzów mu poważnie zagrażało
images

Aha to taki scenariusz rozpisał kondon infantino żeby Messi spotkał się z Yamalem w finale, no iście kurwa kinowy scenariusz, że ja tego nie przewidziałem, jebać.

Ten karny na yamalu w chuj kontrowersyjny, chłop dotyka piłki ręką wpada w nogę zawodnika który chciał ją wybić i karny, to był faul yamala i niebezpieczne wejście z pełnym impetem w zawodnik który go nie widział.

:lesnarhappy:

Jeśli Hiszpania wygra mś, to dobrym kandydatem, choć mało medialnym będzie Ruiz - LM + MŚ
bez jaj, przyznawanie ZP za osiągniecia drużynowe to kompletny kretynizm. Ruiz chyba najmniej wyróżniający piłkarz PSG który zazwyczaj pierwszy był do zmiany

jedyny pozytyw wygranej hiszpanów jest taki że ballon dor just już niemal pewny, bo tylko 3 francuzów mu poważnie zagrażało
images
Argentyna i Hiszpania w finale, zatem walka GOAT kontra przyszły GOAT o złotą piłkę :antonio:

Argentyna i Hiszpania w finale, zatem walka GOAT kontra przyszły GOAT o złotą piłkę :antonio:
Messi? Przecież on w MLS gra. Yamal nic specjalnego nie pokazał na MŚ (tylko 1 bramka) W LM odpadł na 1/4 mimo łatwej drabinki

images
Wygrany finału messi vs yamal dostanie piłkę i będzie to albo ostatnia dla messiego, albo początek dla yamala i symboliczne przekazanie barcelońskiej pałeczki młodej gwieździe światowego formatu.

Scenariusz.

Gra w mls, ale myślisz że jak wygra to komu dadzą, Alvarezowi? Enzo? No jasne że jedynym argentynczykiem który będzie miał prawo dostać kolejną niezasłużoną złota piłkę będzie popularny oszust Leo messi.

Co tu dużo mówić, Hiszpania zagrała perfekcyjny mecz, wykastrowała Francję z jej atutów, a małpy się szybko poddały. Od początku turnieju nie rozumiałem dlaczego gra Digne zamiast Theo i moje obawy były słuszne. Cóż, będę chyba kibicował Hiszpanom w finale, chociaż fajnie jakby Kane coś wygrał no i Jude po takim mundialu zasługuje na fajne ukoronowanie..

Wygrany finału messi vs yamal dostanie piłkę i będzie to albo ostatnia dla messiego, albo początek dla yamala i symboliczne przekazanie barcelońskiej pałeczki młodej gwieździe światowego formatu.
takiego wałka chyba nie zrobią. Kane ponad 70 bramek w sezonie. Tylko jeden piłkarz w jednym sezonie miał lepsze staty - Messi (2011/12)

takiego wałka chyba nie zrobią. Kane ponad 70 bramek w sezonie. Tylko jeden piłkarz w jednym sezonie miał lepsze staty - Messi (2011/12)
To co oni już odlebali na tych mistrzostwach i co jeszcze się odpierdoli, to mnie nic nie zdziwi.

Jak oni kartki na telefon anulują, to myślisz że złotej piłki dla messiego nie dadzą?

Już widzę te nagłówki "zdobywca Złotej piłki gra w mls!" Soccer w usa bardzo się rozwija!

Itp itd.

Nie dość że wygra mundial w USA, gra w lidze USA, to jak zdobędzie złotą piłkę jako piłkarz mls będzie bingo.

Poczekajcie jeszcze i dajcie Messiemu zagrać ten półfinał i finał ewentualnie bo jak poprowadzi ich do wygrania Mundialu i znów będzie robił cuda na boisku to wcale by mnie nie zdziwiło jakby to on dostał.
Za sam fakt strzelenia dużej ilości bramek to jeszcze nikt nie dostał złotej piłki i jak Anglia nie wygra to Kane chuja dostanie, a nie złotą piłkę

Poczekajcie jeszcze i dajcie Messiemu zagrać ten półfinał i finał ewentualnie bo jak poprowadzi ich do wygrania Mundialu i znów będzie robił cuda na boisku to wcale by mnie nie zdziwiło jakby to on dostał.
Za sam fakt strzelenia dużej ilości bramek to jeszcze nikt nie dostał złotej piłki i jak Anglia nie wygra to Kane chuja dostanie, a nie złotą piłkę
Messi i Ronaldo zdobywali ZP nic nie wygrywając ale za to indywidualnie mieli najlepsze staty i byli najlepsi

Back