Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

50% finału marzeń już jest, teraz Pan GOAT wraz z bandą muszą zrobić swoje i będzie top![]()
Jest.
Jeszcze Messi odeślę do domu Angoli i będzie piękny finał
![]()
Schował do kieszeni najlepszych pomocników z PSG i Bayernu. Od takiego piłkarza zaczyna się budowanie 11-tki.Rodri Pan Profesor
Spokojnie macie to jak w banku bliczek już został wysłany.

Zamiast Arajuo i De Jonga - > Laporte + Rodri i defensywa byłaby załatana.
Można pomarzyć.![]()

Anglia ze zdrowym Ricem może zdominować jutro środek pola, a jak widać na tych mistrzostwach to jest klucz do wygranej.Anglia rozpierdziela Argentynę, niestety
Choć niektórym tu się styki by przepaliły![]()

zwycięstwo klękacza jakoś nie radujejedyny pozytyw wygranej hiszpanów jest taki że ballon dor just już niemal pewny, bo tylko 3 francuzów mu poważnie zagrażało
![]()
ale Kane zasługuje i huj mnie to obchodzizwycięstwo klękacza jakoś nie raduje
A mnie chuj obchodzi, że zasługuje,ale Kane zasługuje i huj mnie to obchodzi

bez jaj, przyznawanie ZP za osiągniecia drużynowe to kompletny kretynizm. Ruiz chyba najmniej wyróżniający piłkarz PSG który zazwyczaj pierwszy był do zmianyJeśli Hiszpania wygra mś, to dobrym kandydatem, choć mało medialnym będzie Ruiz - LM + MŚ
Argentyna i Hiszpania w finale, zatem walka GOAT kontra przyszły GOAT o złotą piłkęjedyny pozytyw wygranej hiszpanów jest taki że ballon dor just już niemal pewny, bo tylko 3 francuzów mu poważnie zagrażało
![]()

Messi? Przecież on w MLS gra. Yamal nic specjalnego nie pokazał na MŚ (tylko 1 bramka) W LM odpadł na 1/4 mimo łatwej drabinkiArgentyna i Hiszpania w finale, zatem walka GOAT kontra przyszły GOAT o złotą piłkę![]()
Wygrany finału messi vs yamal dostanie piłkę i będzie to albo ostatnia dla messiego, albo początek dla yamala i symboliczne przekazanie barcelońskiej pałeczki młodej gwieździe światowego formatu.jedyny pozytyw wygranej hiszpanów jest taki że ballon dor just już niemal pewny, bo tylko 3 francuzów mu poważnie zagrażało
![]()
takiego wałka chyba nie zrobią. Kane ponad 70 bramek w sezonie. Tylko jeden piłkarz w jednym sezonie miał lepsze staty - Messi (2011/12)Wygrany finału messi vs yamal dostanie piłkę i będzie to albo ostatnia dla messiego, albo początek dla yamala i symboliczne przekazanie barcelońskiej pałeczki młodej gwieździe światowego formatu.
To co oni już odlebali na tych mistrzostwach i co jeszcze się odpierdoli, to mnie nic nie zdziwi.takiego wałka chyba nie zrobią. Kane ponad 70 bramek w sezonie. Tylko jeden piłkarz w jednym sezonie miał lepsze staty - Messi (2011/12)
Messi i Ronaldo zdobywali ZP nic nie wygrywając ale za to indywidualnie mieli najlepsze staty i byli najlepsiPoczekajcie jeszcze i dajcie Messiemu zagrać ten półfinał i finał ewentualnie bo jak poprowadzi ich do wygrania Mundialu i znów będzie robił cuda na boisku to wcale by mnie nie zdziwiło jakby to on dostał.
Za sam fakt strzelenia dużej ilości bramek to jeszcze nikt nie dostał złotej piłki i jak Anglia nie wygra to Kane chuja dostanie, a nie złotą piłkę