Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 24 21.1%
  • Hiszpania

Votes: 25 21.9%
  • Argentyna

Votes: 18 15.8%
  • Portugalia

Votes: 15 13.2%
  • Brazylia

Votes: 10 8.8%
  • Niemcy

Votes: 1 0.9%
  • Anglia

Votes: 4 3.5%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.6%
  • Maroko

Votes: 6 5.3%
  • Inny zespół

Votes: 8 7.0%

• Total voters
    114
Co kurwa? xD Mordo, to nie 2012.
Po prostu mało który piłkarz z topu chce przestać cieszyć się piłką w najlepszych latach swojej kariery, Alvarez to właśnie zrozumiał, wcześniej Rodri, Falcao, Theo, Oskarek Felix i jeszcze kilku innych.
Następnie w kolejce Lookman i Baena.
No ja czytam tu ciągle to pierdolenie o defensywnym Atletico i co mecz nie ogladam zaraz to strzelają po 2-3 bramki zazwyczaj i mam tylko polew z tego umniejszania im ciągle. Prawda jest taka, że większość piłkarzy która chce grać w Hiszpanii pierw patrzy w kierunku Barcy/Realu i dopiero później jest Atletico więc tak mają mniejsze możliwości. Simeone wykręcił konkretne wyniki w Madrycie czy ktoś go lubi czy nie musi się pogodzić z faktami :fjedzia:

No ja czytam tu ciągle to pierdolenie o defensywnym Atletico i co mecz nie ogladam zaraz to strzelają po 2-3 bramki zazwyczaj i mam tylko polew z tego umniejszania im ciągle. Prawda jest taka, że większość piłkarzy która chce grać w Hiszpanii pierw patrzy w kierunku Barcy/Realu i dopiero później jest Atletico więc tak mają mniejsze możliwości. Simeone wykręcił konkretne wyniki w Madrycie czy ktoś go lubi czy nie musi się pogodzić z faktami :fjedzia:
Mordo średnia strzelonych bramek 1.8 na mecz w tak dziadowskiej lidze jak La Liga dla drużyny, ktora chciałaby nawiązać walke z Realem czy Barceloną to jest kompromitacja. Zwłaszcza dla drużyny, która w ostatnich latach wydała kupę kasy na wzmocnienie ofensywy.
Zaznaczam, że to i tak zostało mocno podbite przez pierwszy mecz derbowy, gdzie wjebali Realowi 5 bramek bodajże.

Smaruj dupsko, bo będzie piekło :gabi_much_love:
ezgif-177e72ab9a8b064c-gif.145423

Mordo średnia strzelonych bramek 1.8 na mecz w tak dziadowskiej lidze jak La Liga dla drużyny, ktora chciałaby nawiązać walke z Realwm czy Barceloną to jest kompromitacja. Zwłaszcza dla drużyny, która w ostatnich latach wydała kupę kasy na wzmocnienie ofensywy.
No, ale nadal to nie jest jakiś dramat by nazywać ich jakimiś murarzami, może mało LL oglądam i zabardzo kieruje się sympatią do Diego za jego charyzmę i pasję do piłki, ale co jakiś mecz oglądałem Atletico z Barca czy Realem czy to w jakiejś LM to nie było jakiegoś dramatu z ich grą ofensywną

Panowie, jak będzie finał Hiszpania - Argentyna to będziecie się wyzywac od synów k***w czy pełna kulturka?

Back