Endrju Golara
WSOF Heavyweight
Dużo walki i mało konkretów póki co.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O numer pytał, żeby dodatkowego blika z szatni puścić@Gambit widziałeś jak po gwizdku Messi dyskutował z arbitrem?
To wstyd, że Messi musi przypominać facetowi scenariusz. Do tak ważnego meczu sędzia powinien wyjść przygotowany.@Gambit widziałeś jak po gwizdku Messi dyskutował z arbitrem?
Pudzian gdyby miał swój klub to by dopiero była kasa na transfery nie żałowałbyA w jaki inny sposób miałby nawiązać walkę z Barcą i Realem bez wydawania hajsu na transfery?
Pudzian gdyby miał swój klub to by dopiero była kasa na transfery nie żałowałby
No ja czytam tu ciągle to pierdolenie o defensywnym Atletico i co mecz nie ogladam zaraz to strzelają po 2-3 bramki zazwyczaj i mam tylko polew z tego umniejszania im ciągle. Prawda jest taka, że większość piłkarzy która chce grać w Hiszpanii pierw patrzy w kierunku Barcy/Realu i dopiero później jest Atletico więc tak mają mniejsze możliwości. Simeone wykręcił konkretne wyniki w Madrycie czy ktoś go lubi czy nie musi się pogodzić z faktamiCo kurwa? xD Mordo, to nie 2012.
Po prostu mało który piłkarz z topu chce przestać cieszyć się piłką w najlepszych latach swojej kariery, Alvarez to właśnie zrozumiał, wcześniej Rodri, Falcao, Theo, Oskarek Felix i jeszcze kilku innych.
Następnie w kolejce Lookman i Baena.

Jak Messi podejdzie to na pewnoDajcie już tego karnego dla Argentyny, to się może rozkręci![]()

Anglia lepsza po pierwszej
Mordo średnia strzelonych bramek 1.8 na mecz w tak dziadowskiej lidze jak La Liga dla drużyny, ktora chciałaby nawiązać walke z Realem czy Barceloną to jest kompromitacja. Zwłaszcza dla drużyny, która w ostatnich latach wydała kupę kasy na wzmocnienie ofensywy.No ja czytam tu ciągle to pierdolenie o defensywnym Atletico i co mecz nie ogladam zaraz to strzelają po 2-3 bramki zazwyczaj i mam tylko polew z tego umniejszania im ciągle. Prawda jest taka, że większość piłkarzy która chce grać w Hiszpanii pierw patrzy w kierunku Barcy/Realu i dopiero później jest Atletico więc tak mają mniejsze możliwości. Simeone wykręcił konkretne wyniki w Madrycie czy ktoś go lubi czy nie musi się pogodzić z faktami![]()
Smaruj dupsko, bo będzie piekło![]()
Zerwane gwinty na Pomorzu Środkowym soon

Anglia lepsza po pierwszej
Niby w czym? Dwie drużyny wyszły się przekopać, nikt tu nie jest lepszy, żadnych groźnych akcji było. Kopanina z obu stron.
W faulach chyba.
No, ale nadal to nie jest jakiś dramat by nazywać ich jakimiś murarzami, może mało LL oglądam i zabardzo kieruje się sympatią do Diego za jego charyzmę i pasję do piłki, ale co jakiś mecz oglądałem Atletico z Barca czy Realem czy to w jakiejś LM to nie było jakiegoś dramatu z ich grą ofensywnąMordo średnia strzelonych bramek 1.8 na mecz w tak dziadowskiej lidze jak La Liga dla drużyny, ktora chciałaby nawiązać walke z Realwm czy Barceloną to jest kompromitacja. Zwłaszcza dla drużyny, która w ostatnich latach wydała kupę kasy na wzmocnienie ofensywy.
Anglia przynajmniej miała groźna sytuacje.
Cztery razy po dwa razyJeden strzał główką po rogu?
Panowie, jak będzie finał Hiszpania - Argentyna to będziecie się wyzywac od synów k***w czy pełna kulturka?
KulturonesPanowie, jak będzie finał Hiszpania - Argentyna to będziecie się wyzywac od synów k***w czy pełna kulturka?
Ja tu tylko trolluje. Na poważnie to o mmaPanowie, jak będzie finał Hiszpania - Argentyna to będziecie się wyzywac od synów k***w czy pełna kulturka?

Jak Lech - Cracovia czy ŁKS- Tychy, będziemy sie cieszyć z bramek obu drużyn xD