ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Szczerze? Jutro Polacy zobaczą co to jest walka do ostatniego, bo to co my gramy jeśli idzie o mental,ambicje to śmiech na sali.
Azjaci to jest inny poziom mentalności.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szczerze? Dziś bardziej dumny Azjata niż człowiek rasy białej.
Tak już czuję od dawna.

zajebiście, brazylia i tak zmieli skosówSzczerze? Jutro Polacy zobaczą co to jest walka do ostatniego, bo to co my gramy jeśli idzie o mental,ambicje to śmiech na sali.
Przede wszystkim przestańcie go cytować. On i tak ma 90% użytkowników w ignorze. W ten sposób dajecie mu poczucie, że jego wysrywy mają znaczenie. Jeżeli kogokolwiek oznacza, czy cytuje - olać! Najlepiej w ogóle się nie odnosić do jego postów. To jest osobą zaburzona. Nie dawać mu żadnej atencji. Niech gada sam że sobą
Jutro Japonia i Korea Południowa. Ważny dla mnie dzień. Jestem pewny że łatwo nie odpuszczą. Za ratowanie obecnej kultury na wielu płaszczyznach. Mocno trzymane kciuki są.
Do boju!!!

Robiłeś kiedyś azjatkę, stąd ten sentyment?![]()
to se ne vrati. niestety.Gdzie te dawne dziennikarskie pazury jakby chociaż Zarzeczny.
wchodzisz na niepewny grunt![]()
Jutro Japonia i Korea Południowa. Ważny dla mnie dzień. Jestem pewny że łatwo nie odpuszczą. Za ratowanie obecnej kultury na wielu płaszczyznach. Mocno trzymane kciuki są.
Do boju!!!
a byłeś w Japonii? Znasz ich kutlurę od środka? Czy tylko z amerykańskich filmów?
bylSkąd takie nowinki? Dobrze nie wylecieli z kataru a już się kłócą o kasę?
Ciekawe czy któryś z naszych piłkarzy zachowa się jak Alphonso Davies.
A co zrobił?Ciekawe czy któryś z naszych piłkarzy zachowa się jak Alphonso Davies.
O kurwa jaki trollTen świat ostro odleciał

Wszystkie pieniądze, które zarobi w reprezentacji przeznaczy na cele charytatywne, twierdząc że zarabia w klubie, a w reprezentacji nie gra dla pieniędzy.A co zrobił?