Mistrzostwa Świata ADCC 2026 w Krakowie

1000014126.jpg
1000014125.jpg

Można siedzieć gdzie dusza zapragnie

Frekwencja taka, że mogliby to na jakiejś szkolnej sali gimnastycznej zrobić, a godziny transmisji raczej kiepskie dla Usa i Brazylii.

Frekwencja taka, że mogliby to na jakiejś szkolnej sali gimnastycznej zrobić, a godziny transmisji raczej kiepskie dla Usa i Brazylii.
350zl najtańsze bilety :lsdtrip:

Pany informujta na bieżąco bo cały dzień w rozjazdach dzisiaj jestem :płacz:

Wardziński i Maciulewicz niestety bez niespodzianki. A Griffith to pewnie całą kategorię wygra w podobny sposób.
Ciekawe jest jak toczy się historia Michaela Pixleya: na ADCC 2024 był purpurowym pasem i zbudował duże grono fanów bo wygrał przed czasem z Nicholasem Meregali (jego to ludzie nie lubią bo bawi się w Gordona Ryana i jest bardzo arogancki). Meregali tłumaczył się że doznał kontuzji jak upadał i dlatego przegrał, a nie że został poddany. W każdym razie Pixley stał się znany i lubiany, a dzisiaj sam został pokonany w scramblu zapaśniczym i poddany przez debiutanta.

Jest gdzie info na który Polak na której macie?
Właśnie niewiem i też mnie to denerwuje. Jak ktoś na bieżąco będzie wiedział na której macie Polacy to piszcie.
Jest git bo działa w tle i sobie otworzyłem na kompie trzy maty jednocześnie i śmiga.

Back