Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie śledzicie wyniki ?

Gdzie śledzicie wyniki ?
Zdobywa srebro w kategori +50 lat waga ciężka i kibicuje synow, który startował w młodzikach (przegrał pierwszą walkę)Co tam robi Uszol
Frekwencja taka, że mogliby to na jakiejś szkolnej sali gimnastycznej zrobić, a godziny transmisji raczej kiepskie dla Usa i Brazylii.
350zl najtańsze biletyFrekwencja taka, że mogliby to na jakiejś szkolnej sali gimnastycznej zrobić, a godziny transmisji raczej kiepskie dla Usa i Brazylii.

Ja też nie mam narazie jak oglądać. Podobno Wardziński teraz walczyPany informujta na bieżąco bo cały dzień w rozjazdach dzisiaj jestem
O kurwa, chciałem kupić, ale wczoraj źle zerknąłem. 10$ miesięcznie wychodzi przy rocznym abonamencieTransmisja płatna na flograppling 10$.
Wyświetlają Ci się tu jakieś wyniki? Bo kolejna osoba wrzuca a ja widzę tylko rozpiskę zestawień a zero wyników aktualizowanych![]()
ADCC Worlds Bracket Reveal Live Updates For Seeding & Matchups - FloGrappling
Follow along with FloGrappling for live updates on the 2026 ADCC World Championship Bracket Reveal Show. Find out every athlete's first round matchup.www.flograppling.com

Wyświetlają Ci się tu jakieś wyniki? Bo kolejna osoba wrzuca a ja widzę tylko rozpiskę zestawień a zero wyników aktualizowanych![]()
Napewno jeden z faworytów. Dobrze, trzeba pokazać siłę białego afrykaneraA Griffith to pewnie całą kategorię wygra w podobny sposób.