Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba wielkie chłopy niedługo ćwierćfinały zaczynająJakieś ciekawe walki w najbliższym czasie czy można iść do roboty?
Ćwierćfinały zapewne zaczną się od kategorii +99kg, ja czekam na walkę Felipe PenyJakieś ciekawe walki w najbliższym czasie czy można iść do roboty?
Tamten go ugryzłOlivarez wyjebał Kazachowi lepe w ryj w parterze![]()
Awantura na trybunach. Gordon się z kimś napierdala
Narwani są ci ludzie z Kingsway bo to nie pierwszy raz. Do tego dodać Griffitha który przetrzymuje duszenia nawet jak ktoś klepie i robi się niezbyt przyjemny obraz.Olivarez wyjebał Kazachowi lepe w ryj w parterze![]()
Dorian może i po ugryzieniu przesadził z reakcją, ale jeżeli chodzi o sytuację na trybunach to oni zostali przez Kazachów zaatakowani po walce.Narwani są ci ludzie z Kingsway bo to nie pierwszy raz. Do tego dodać Griffitha który przetrzymuje duszenia nawet jak ktoś klepie i robi się niezbyt przyjemny obraz.
Oglądałem właśnie całą akcję kończącą na prędkości 0,5 i ni chuja nie ma tam klepania. Nie wykluczam, ale może z innej kamery było widaćA jednak Gamer klepał.
W oficjalnych wynikach jest, że klepałOglądałem właśnie całą akcję kończącą na prędkości 0,5 i ni chuja nie ma tam klepania. Nie wykluczam, ale może z innej kamery było widać
Klepał klepał z innej kamery pokazywali ujęcie, bo tak normalnie nic nie widaćOglądałem właśnie całą akcję kończącą na prędkości 0,5 i ni chuja nie ma tam klepania. Nie wykluczam, ale może z innej kamery było widać
chuja nie ma tam klepania
Klepał klepał
opinię sexpertów są podzieloneklepał

opinię sexpertów są podzielone![]()