Baddream
Bellator Middleweight
Wardziak też się nie popisał i na tle topki odstaje, ale w Polsce wynieśli go i stawiany był jako legenda, a tak naprawdę każdy mocniejszy gość go robił
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wardziak też się nie popisał i na tle topki odstaje, ale w Polsce wynieśli go i stawiany był jako legenda, a tak naprawdę każdy mocniejszy gość go robił
W Gi to bezapelacyjnie legenda o topka. To trochę dwa różne światy porównywać gi i no gi. Po za tym chłop z emerytury wjechał. Nie wiem jak można o Adamie napisać, że każdy mocniejszy gość go robił jak chłop wygrał dwa razy z rzędu mistrzostwa świata w Gi.....Wardziak też się nie popisał i na tle topki odstaje, ale w Polsce wynieśli go i stawiany był jako legenda, a tak naprawdę każdy mocniejszy gość go robił
Podobno zaraz wchodzą. Chyba babki będą najpierw ale nie jestem pewien do końca. Kurde no ten stream co podałeś był genialny ale dzisiaj go chyba nie bd.Chuj wi czy się jeszcze nie zaczęło czy streama nie dodali
Tak:Podobno zaraz wchodzą. Chyba babki będą najpierw ale nie jestem pewien do końca. Kurde no ten stream co podałeś był genialny ale dzisiaj go chyba nie bd.
Ja śledzę relacje pisemną, nic nie znalazłem żeby obejrzeć :(Panowie, gdzie oglądacie zawody? Na streamed wczoraj były i dzisiaj nie ma :(
Może uda się brąz wywalczyć Matiemu. Tak czy siak, historyczny medal mamy zapewniony! (Nie licząc Marysi)Szkoda Matiego ale jest szansa na złoto! Kto by się tego spodziewał parę lat temu, że Polacy będa walczyli o złoto w ADCC...
Jakiej Marysi?Może uda się brąz wywalczyć Matiemu. Tak czy siak, historyczny medal mamy zapewniony! (Nie licząc Marysi)
Tej od Wojtka Sokoła, Marysia była w szoku, bo medal na ADCC zdobyłaJakiej Marysi?

Antywirus mi strasznie krzyczyNo i co Ptysie?
![]()
201 | Watch | DaddyLive - Watch Live Sports Streaming Free - DaddyLiveHD - DLHD
Watch live stream.dlive.sx

antywirus to scamAntywirus mi strasznie krzyczy![]()

Tak, Brave browserUżywacie jakichś specjalnych przeglądarek co sobie radzą z reklamami? Bo więcej czasu zajmuje zamykanie kolejnych reklam niż widać obraz :|
+65
- Helena Crevar vs Anabel Lopez
- Third Place: Elizabith Mitrovic vs Paige Ivette Clymer
-65kg
- Ana Carolina Vieira vs Sarah Galvao
- Third Place: Mo Black vs Joslyn Molina
-55kg
- Jasmine Rocha vs Ana Rodriguez
- Third Place: Mayssa Bastos vs Ana Mayordomo
+99kg
- Victor Hugo vs Josh Saunders
- Third Place: Felipe Pena vs Mark Macqueen
-99kg
- Kaynan Duarte vs Luke Griffith
- Third Place: Achilles Rocha vs Daniel Schuardt
-88kg
- Pawel Jaworski vs Marlon Tajik
- Third Place: Jozef Chen vs Gabriel Brod
-77kg
- Magomed Dzharbaev vs PJ Barch
- Third Place: Mateusz Szczecinski vs Jacob Bornemann
-66kg
- Gavin Corbe vs Kennedy Maciel
- Third Place: Diego Pato vs Dominic Mejia
Raczej Duarte, ale jeżeli Luke złapie plecy to może być różnie.Duarte - Griffith kogo obstawiacie?