Przedstawiam najnowszy highlight mojego wykonania :-) Po raz pierwszy od dawna korzystam z walk z ipli jak widać, nie z trailerów KSW, więc wszystkie efekty są moje (trochę mi się udało rozwinąć w tym temacie mam nadzieję). Mam nadzieję, że Wam się podoba. :-) Pozdrawiam. Uprzedzam (prawdopodobne) pytanie: Korzystam ciągle z VideoPada ;)
zajebiste! Widzę że warsztat rozwijasz cały czas. Bardzo mi się podoba. A co do samego Michała, to bardziej niż "magic" pasowałoby "boa dusiciel" albo coś w tym stylu :)
Michał"Gilotyna" Materla! Dzięki. Wszyskie walki w KSW w 1 miejscu + fajna muza - klimat jest. Propsy
Przypomniales mi pierwsza jego walke z Kulakiem i musze powiedzic, że model do czasu gdy odcieto mu doplyw krwi do mozgu, przewazal w tamtym starciu. Rzeczywiscie od tamtego czasu Cipek mocno poprawil sie boksersko, tym samym wprowadzil swoje mma na wyzszy poziom. Obecnie rewanz z Kulakiem nie ma sensu. Licze ,ze Michal da dobra walke na KSW 21
Fajna praca tylko znowu klimat jakby to byly wspomnienia kogos kto umarl. To juz chyba 2 taka twoja praca
Rzeczywiście coś w tym jest Cziris, na końcu brakuje tylko napisu "R.I.P." :). Super klimatyczny highlight, muzyka i montaż robią swoje. Coraz lepiej ci to wychodzi.
Przyznam, że pierwsza część mnie nie porwała - może to za sprawą muzyki, ale od 4:50 naprawdę bardzo fajne :) Ogólnie widzę, że nielicząc JDS vs CV celujesz w polskich zawodników tylko, ta?
Nie po prostu akurat tak wychodzi, będę rzecz jasna robił zapowiedzi UFC i może highlighty zawodników UFC ale to wszystko w swoim czasie :-) Co do trailera Dos Santos vs Velasquez to eksperyment uważam za udany, już osiagnalem ponad 100 tyś wyswietlen zobaczymy ile zdaze do walki "nabić" :)) Także na pewno będę kontynuował robienie trailerów UFC bo to mi doda wyświetleń i subskrybentów :) Co do klimatu, to chciałem żeby film był lekko patetyczny, wyniosły czy coś w tym stylu wiecie o co mi chodzi ;) @DickNiaz wiesz no kazdy ma swoj gust, mi sie ta nuta masakrycznie podoba, więc ja wrzucilem :) jakby ktos nie wiedzial to jest to utwor z intra do pride gp 2006 wiec jest w tym nawiazanie do mma :) @down Cieszy mnie to :) Pracuj pracuj a bedzie dobrze ;)
Nie no komplement jak najbardziej. Fajnie zrobiony filmik. Sam jestem w trakcie montowania własnej produkcji ale ciężko idzie :P
Tomano: fakt, ale gdyby Kułak wygrał z Silvą albo Horwichem... byłby piękny grudge. No i Michał mógłby udowodnić, że może zdominować Kułaka, a nie wygrać jedną akcją.
Przesadziłeś właśnie z tą patetycznością i wyszło to troszkę mdłe. Oczywiście do 4.50 bo potem jest najwyższa półka :) Gratuluję, bo progres jaki poczyniłeś (pamiętam Twoje wcześniejsze produkcje) jest niesamowity. Czekam z niecierpliwością na dalsze produkcje, zwłaszcza te ukazujące UFC!