VitoC
UFC Featherweight
Jakieś większe uszkodzenia od tego powstały? I najważniejsze, jak bardzo był najebany? xDTydzień z czymś takim łaził
View attachment 61515
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakieś większe uszkodzenia od tego powstały? I najważniejsze, jak bardzo był najebany? xDTydzień z czymś takim łaził
View attachment 61515
Kumpel mi podesłał, więc nie znam szczegółówJakieś większe uszkodzenia od tego powstały? I najważniejsze, jak bardzo był najebany? xD
nawet nie chce sobie wyobrazić jakby wyglądało zdjęcie urazu pacjentki nie RTG a zrobione smartfonem ...Co by nie było to i tak słaba misja, długie leczenie
Spał na drugim boku to jakoś mocno nie dokuczało

Ja pierdole
Ja pierdole
Czemu zawsze biorą czarne?Z cyklu, pokaz kotku co masz w dupie
View attachment 73332
Następnym razem uprasza się o położenie obok paczki zapałek celem oddania skali zjawiska.Z cyklu, pokaz kotku co masz w dupie
View attachment 73332
Co to za zabawa?Wczoraj tego nie było
View attachment 100658

Z takimi haluksami przychodzą tylko żule, czy zdarzają się taki w miarę "normalni" ludzie?Wczoraj tego nie było
View attachment 100658
W miarę normalni żuleZ takimi haluksami przychodzą tylko żule, czy zdarzają się taki w miarę "normalni" ludzie?

#DONTOLIVERWczoraj tego nie było
View attachment 100658
Ten był,,normalny" tylko lekko zaniedbał sprawę heheZ takimi haluksami przychodzą tylko żule, czy zdarzają się taki w miarę "normalni" ludzie?
Przewrażliwiony jakiś. Ja bym jeszcze poczekał, może samo zejdzie.Ten był,,normalny" tylko lekko zaniedbał sprawę hehe
W wodzie z mydłem namoczyć hehehePrzewrażliwiony jakiś. Ja bym jeszcze poczekał, może samo zejdzie.
Ja bym upierdolil hehe.@Gienek, mam pytanie właśnie o stan patologiczny. Znajomy był na jakimś pokazie, miejsce stojące. Miał kiedyś poważną kontuzję kolana (jakoś wyrwana ze stawu kolanowego reszta nogi, czy jakoś tak).
Od tego się zaczęło, że typ czuł że tego dnia z rana mu noga przeskoczyła w kolanie i nie chciała wskoczyć na miejsce. Ale normalnie to nie przeszkadza, po jakimś czasie chrupnie i wróci, nic się nie dzieje poza lekkim odczuciem.
Ale tym razem było inaczej.
Wieczorem pojechał na pokaz, postał, obejrzał i wrócił.
Normalnie stał, bez tańców ani skoków, po czym wrócił na chatę a następnego dnia kolano spuchnięte.
Jakieś mikroskręcenie?
Co z tym czynić? Typ zaczął jakimś diklofenakiem i heparyną smarować, lekko zeszło.
Opuchlizna nie jest duża, ale zauważalna.
Kolano odczuwalne przy chodzeniu, ale bez bólu, raczej wrażenie jak przy skręceniu czy jak się jakaś kość przestawi w stawie i nie może wskoczyć na miejsce, tylko jako że spuchło to trochę lipa.
Co sądzisz?
No właśnie też tak mam, że od trampek brudne paznokcie.Motocykl i trampki to nie dobre połączenie.
View attachment 102467
Jeżeli trampek nie spadł, to rozchodziMotocykl i trampki to nie dobre połączenie.
View attachment 102467