Gienek
UFC Middleweight
A jak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A jak
Łeeeeee. Myślałem, że sobie wsadził krajzegę w dupę…W Wielki Piątek dziad stwierdził ze pobawi sie krajzegą, Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy, prawie amputował mu łapę. Lat 95, przytomny w kontakcie, zmarnował mi dyzur na nic nie robieniu.
Wesołych Świąt Kurwie.
View attachment 144022View attachment 144023
Ja pierdole... to u Ciebie w robocie ?
@DONTOLIVER obczaj ostatnie.
Przeglądał cohones na kiblu i mu krew do nóg przestała dopływać.Ja pierdole... to u Ciebie w robocie ?
Co się stało temu z fotek nr 4,5, 6 ?
Pewnie nadrabiał aferę wakacyjnąPrzeglądał cohones na kiblu i mu krew do nóg przestała dopływać.

Przeglądał cohones na kiblu i mu krew do nóg przestała dopływać.
Do działu go o ‚depresji’! Niech się zmierzy z naszymi ‚rycerzami ulicy’!Pewnie nadrabiał aferę wakacyjną
![]()

Stopa cukrzycowa czy grubas wpadł pod kombajn?

O zesz kurka. To jakby zaawansowane przebranie na halloween party…
Deklaracja odnotowana.Kulka w dupie ok.
Nogi ma rozwalone.Ja pierdole... to u Ciebie w robocie ?
Co się stało temu z fotek nr 4,5, 6 ?

Aż się prosi napisać słowo którego-nie-wolno-używaćPrzecież napisał
Przeglądałem stronę 2 razy od zdjęć, post ze zdjęciami przejrzałem też kilka razy i nie widzę odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania 
Kurwa faktycznie, coś sobie wkręciłem. Chyba czas odpocząćAż się prosi napisać słowo którego-nie-wolno-używaćPrzeglądałem stronę 2 razy od zdjęć, post ze zdjęciami przejrzałem też kilka razy i nie widzę odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania
![]()

Przecież napisał

Foty stópek to stopy cukrzycowe, te upierdolone kuśpity to laska wjebała sie pod ciężarówkę, no a chlop z balwankiem w supie wiadomo, pedał@Gienek mógłbyś napisać jaka była przyczyna tych rozjebanych nóg? Wypadek drogowy czy ki chujNo i czym zakończyło się "leczenie" bo tam to chyba tylko amputacja wchodziła w grę
![]()
Stopy to raczej sprawa prosta, kula w dupie też, ale te poharatane giryFoty stópek to stopy cukrzycowe, te upierdolone kuśpity to laska wjebała sie pod ciężarówkę, no a chlop z balwankiem w supie wiadomo, pedał
Amputacja czy dało się uratować?Tak, wymieniła na zgrabne kuloty i właśnie bawi się na dyskotecete poharatane giryAmputacja czy dało się uratować?

Czy może być aby jeden temat w którym można zadać pytanie i otrzymać odpowiedź bez szydercy?Tak, wymieniła na zgrabne kuloty i właśnie bawi się na dyskotece![]()

Może, ale na co to komu... Poza tym, gdyby to było dobre, to bóg by to sam stworzył, a takCzy może być aby jeden temat w którym można zadać pytanie i otrzymać odpowiedź bez szydercy?![]()

Tam raczej nie ma co ratować.Stopy to raczej sprawa prosta, kula w dupie też, ale te poharatane giryAmputacja czy dało się uratować?

Kolejny zdeklarowany!!!to raczej sprawa prosta, kula w dupie też
Są Jeszcze krypto zadklerowani .. you ? :-)Kolejny zdeklarowany!!!
AmputacjaStopy to raczej sprawa prosta, kula w dupie też, ale te poharatane giryAmputacja czy dało się uratować?