Medyczne Patologie (+18, bardzo drastyczne!)

4 nogi 4 ręce? :D

I jeden konkretny chuj!

Byle nie taki:
7bd8645d01e7.jpg

Historia tego o to członka jest następująca. Laska robiła mu loda i dostała ataku padaczki, a co się dzieje podczas padaczki ? Dostaje się szczękościsku. No i tak to się skończyło jak widać na zdjęciu :lol::lol::lol::lol:

Amputacja falusa i wstawia się sylikonową albo z innego materiału rurkę i gość sobie przez nią sika i cześć pieśni.

Kurwa, nigdy więcej nie dam mojego jaśka żadnej lasce do ust bez upewnienia się, że nie ma padaczki.

@kaczka41 najprawdopodobniej jest to rak, ale w stadium tak zaawansowanym że ludzka głupota mnie zadziwia, dlaczego jak coś się zaczyna dziać nie przyjdą tylko czekają

@kaczka41 najprawdopodobniej jest to rak, ale w stadium tak zaawansowanym że ludzka głupota mnie zadziwia, dlaczego jak coś się zaczyna dziać nie przyjdą tylko czekają

Może jak poszedł do lekarza wspomniał :
Panie doktorze, wczoraj tego nie było
#sadolrulezz ;)

Wiecie, może to jakiś Hindus czy Indianin z wioski odciętej od cywilizacji i jacyś doktorzy-społecznicy zaglądają tam raz na parę lat? Do kogo miał pójść, do szamana po proszek z wielbłądzich kopyt na zmniejszenie obrzęku?

Teraz martwy sezon :P, na sprzedaż moto, aczkolwiek nie przeszkadza mi to, bo moto jest zrobione na wręcz z pedantyczną dokładnością ;), więc jak nie pójdzie jeżdżę dalej ;)

Back