GypsyKing
UFC Middleweight
Jakim gównem?
kryształ i delikatnie amf
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakim gównem?
kryształ i delikatnie amf
![]()
W tabletkach, takim typie co się rozplywasz po nich. Chuj wie co tam było w środku. Siedziałem na takim niskim taborecie i łokcie miałem o kolana oparte, później wkręciłem sobie że rozkminilem jakiś wzór chemiczny na lek na raka i tak się podjaralem że poszedłem przed blok bez butów a jak wróciłem to już nie pamiętałem. A wyświetlił mi się tak wzór przed oczami jakiś.Jakim gównem?
Ja po pigule pierwszy raz doświadczyłem teleportacjiW tabletkach, takim typie co się rozplywasz po nich. Chuj wie co tam było w środku. Siedziałem na takim niskim taborecie i łokcie miałem o kolana oparte, później wkręciłem sobie że rozkminilem jakiś wzór chemiczny na lek na raka i tak się podjaralem że poszedłem przed blok bez butów a jak wróciłem to już nie pamiętałem. A wyświetlił mi się tak wzór przed oczami jakiś.
Pojebana akcja.
Ja kiedyś jebnalem tydzień prawie z kumplem na różnych i kurwa po tamtym razie powiedziałem sobie koniec i przez kilka lat ani jednej. Jakieś instagramy jakieś gówna coś takiego pamiętam że chyba było.Ja po pigule pierwszy raz doświadczyłem teleportacji
Byliśmy nad zalewem i nagle jakbym się budził i był w innym miejscu, ale nie spałem bo byłem w trakcie rozmowy i tak kilka razy, faza jak chuj po tym red bullu byłaView attachment 152179
Tesle, Vifony, mercedesy, rolexy kurwa wszystko byłoJa kiedyś jebnalem tydzień prawie z kumplem na różnych i kurwa po tamtym razie powiedziałem sobie koniec i przez kilka lat ani jednej. Jakieś instagramy jakieś gówna coś takiego pamiętam że chyba było.

To dobrze że my się z kumplem nie zawiesilismy po pierwszym razie w życiu, to był mój pierwszy raz, jakieś male zielone i czerwone może wielkości witaminy c albo troszkę mniejsze nawet, wzięliśmy po 1 nic, później 2 dalej nic, byliśmy już w robocie na tartaku i doszliśmy do wniosku że niby coś tam działa ale bardzo słabo, to wjebal tego do wody w butelce nawet nie wiem ile bo miał tego trochę chuj wie skąd i zaczelismy to pic, skończyło się że chodziłem od stanowiska pracy do kibla pod zimną wodę mimo że deszcz padał i tak z 5 razy się przeszedłem a pracowałem tam z miejscowym takim konfidentem najwiekszym na tartaku i mówię nie no kurwa idę na chatę i do szefa że źle się czuję że się zateulem wbijam do szatni a tam koleżka też się przebiera i żeśmy spierdolili na autobus xDTesle, Vifony, mercedesy, rolexy kurwa wszystko było
Jak tez sobie powiedziałem dość z tematem jak po jednym sylwestrze dwa dni spędziłem prawie jak warzywo.
Tak, to wchodzi po czasie, jak się jechało na balety to piguła wjeżdżała godzine przed conajmniej.To dobrze że my się z kumplem nie zawiesilismy po pierwszym razie w życiu, to był mój pierwszy raz, jakieś male zielone i czerwone może wielkości witaminy c albo troszkę mniejsze nawet, wzięliśmy po 1 nic, później 2 dalej nic, byliśmy już w robocie na tartaku i doszliśmy do wniosku że niby coś tam działa ale bardzo słabo, to wjebal tego do wody w butelce nawet nie wiem ile bo miał tego trochę chuj wie skąd i zaczelismy to pic, skończyło się że chodziłem od stanowiska pracy do kibla pod zimną wodę mimo że deszcz padał i tak z 5 razy się przeszedłem a pracowałem tam z miejscowym takim konfidentem najwiekszym na tartaku i mówię nie no kurwa idę na chatę i do szefa że źle się czuję że się zateulem wbijam do szatni a tam koleżka też się przebiera i żeśmy spierdolili na autobus xD

![]()
Jeden z drugim.
bez takich Panie
wszystko jest dla ludzi
trzeba sie tylko na tym znac
Którym? Jakie proporcje, dawkowanie, co przed, co po?Jakim gównem?