Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On czy ona? Będziesz rozmnażał?
On, możliwe że tak, tak dobry i grzeczny pies powinien mieć następcówOn czy ona? Będziesz rozmnażał?

Jeśli będziesz miał młode do dyspozycji to daj znać, wezmę i się zaopiekuje.On, możliwe że tak, tak dobry i grzeczny pies powinien mieć następców![]()
Mordo, jeden kosztuje bagatela między cztery a pięć tysięcyJeśli będziesz miał młode do dyspozycji to daj znać, wezmę i się zaopiekuje.

No i co z tego?Mordo, jeden kosztuje bagatela między cztery a pięć tysięcy![]()

Jaki pan taki kramWykurwiać z dojo.... szmaciarze![]()

Jaki pan taki kram![]()

Dla mnie byś oddał za darmo bo byś wiedział że będzie miał dobre życie.Mordo, jeden kosztuje bagatela między cztery a pięć tysięcy![]()
Ponieważ Darek to zdrobnienie imienia Dariusz a Marek i Mariusz to zupełnie inne imionaJeśli Darek to Dariusz to dlaczego Marek to nie Mariusz?

Dla mnie byś oddał za darmo bo byś wiedział że będzie miał dobre życie.
![]()
Po zjedzeniu tego grzyba zobaczysz „malutkich ludzi”. I to wcale nie jest psychodelik
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.www.national-geographic.pl
Kiedyś jak się dawno temu porobiłem jakimś gównem to z ryja leciała mi ślina i miałem filmy jakby to była drabina a po niej schodziły jakieś małe zielone ludziki![]()
Po zjedzeniu tego grzyba zobaczysz „malutkich ludzi”. I to wcale nie jest psychodelik
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.www.national-geographic.pl

Jakim gównem?Kiedyś jak się dawno temu porobiłem jakimś gównem to z ryja leciała mi ślina i miałem filmy jakby to była drabina a po niej schodziły jakieś małe zielone ludziki![]()