AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Schludnie prawda? Choć nasraneDojo w którym wrzuca się ckliwe obrazki na zjeździe ?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Schludnie prawda? Choć nasraneDojo w którym wrzuca się ckliwe obrazki na zjeździe ?![]()

a biedny chciał sobie tylko pochillować po grzybachKurwy, nie ludzie.Uuuuuu widzę silną ofensywę frontu gachimuchi wymierzoną w dojo genialnego żółwiaa biedny chciał sobie tylko pochillować po grzybach

Matka wie że dalej ćpiesz?Szarańcza przy was to jest bajka, bo cały kraj już przez was zgnił... Opasłe mordy, krzywe ryje...jak ja was kurwy nienawidzę, jak chętnie bym z kałacha bił!
I nawet jak wam splunąć w twarz... to wy mówicie że deszcz pada. Jebana wasza partia mac co mi Ojczyzne wciąż okrada...
Nadejdzie jeszcze taki czas, za wszystko kurwy zaplacicie. W helikoptery wsadza was, i nigdy już tu nie wrócicie...
![]()

Wykurwiaj z dojo.Matka wie że dalej ćpiesz?![]()
Czyli wieWykurwiaj z dojo.![]()

Szarańcza przy was to jest bajka, bo cały kraj już przez was zgnił... Opasłe mordy, krzywe ryje...jak ja was kurwy nienawidzę, jak chętnie bym z kałacha bił!
I nawet jak wam splunąć w twarz... to wy mówicie że deszcz pada. Jebana wasza partia mac co mi Ojczyzne wciąż okrada...
Nadejdzie jeszcze taki czas, za wszystko kurwy zaplacicie. W helikoptery wsadza was, i nigdy już tu nie wrócicie...
![]()
Gejowski cieeeeeepły wiatr OOOOOOOOOOOOO!Szarańcza przy was to jest bajka, bo cały kraj już przez was zgnił... Opasłe mordy, krzywe ryje...jak ja was kurwy nienawidzę, jak chętnie bym z kałacha bił!
![]()
Te wszystkie motywujące filmiki AI chyba nie zadziałałySzarańcza przy was to jest bajka, bo cały kraj już przez was zgnił... Opasłe mordy, krzywe ryje...jak ja was kurwy nienawidzę, jak chętnie bym z kałacha bił!
![]()

Bardzo dobre.Te wszystkie motywujące filmiki AI chyba nie zadziałały![]()
Bardzo dobry temat, ma potencjał mimo, że nie interesuję się ju-jitsuBardzo dobre.
Widziałem że nadrobiles dojo, i jak ? Wieje chujem?

Nauczę cię...Bardzo dobry temat, ma potencjał mimo, że nie interesuję się ju-jitsu![]()
Bardzo dobry temat, ma potencjał mimo, że nie interesuję się ju-jitsu![]()
Nauczę cię...![]()
Wieje chujem?
Nie ciebie pytałem, ty masz wypierdalac...

ZnowuNie ciebie pytałem, ty masz wypierdalac...![]()

A czyja nie wie?Czyli wie![]()
Miałeś wypierdalać

No to już wiesz że nie wypierdoliłem i co z tym zrobiszMiałeś wypierdalać![]()

Jajco kurwa, jajcoNo to już wiesz że nie wypierdoliłem i co z tym zrobisz![]()