Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Były dobre strony np polishsource cz, hqsource org ale ni ma.. aktualnie od ruskich zrodlo jak jakies potrzebuje a tak to z hostow z lektorem.Master @Roshi skąd zasysasz Polskie filmy? Miałem jakąś Polską stronę z torrentami (Szaba gdzieś kiedyś wstawiał), ale tam był wymóg, żeby po zassaniu jeszcze przez kilka dni udostępniać, ściągnąłem nowych Teściów i następnego dnia jak coś tam usuwałem to i Teściowie poszli w pizdu… no i mi bana wjebali![]()
Co wyście najlepszego odjebali? @Siedem @Drzewo @Roshi @VitoC @Wrestlerek
Czym wam zawinił ten gejzer baalastek?
To Dojo jest kapitana ulicy i się nie wpierdalaj bo drugi raz cię na robotę nie weźmieWykurwiaj z Dojo![]()

Kapitan to był kiedyś kapitanem, teraz się tasuje do Wiki także no...To Dojo jest kapitana ulicy i się nie wpierdalaj bo drugi raz cię na robotę nie weźmie![]()

Ty seryjnie przechodzisz od polecenia wypierdalania takiemu syfowi do ciśnięcia kapitanowi ulicy?Kapitan to był kiedyś kapitanem, teraz się tasuje do Wiki także no...![]()

A kto to przyszedł? ...Mont Everest jest pełen ciał ludzi, którzy myśleli podobnie :)
Mont Everest jest pełen ciał ludzi, którzy myśleli podobnie :)

A kto to przyszedł? ...
Wykurwiaj z Dojo![]()
Zgłosiłem cię śmieciu....Ćpun's squad