Master Roshi's Dojo

Edit: oglądam, dobry przekaz, to w sumie i matrix, i teorie spiskowe już na etapie końcowym (jest nawet o Żydach pasożytach którzy tworzą Nam swiat, eregory to właśnie oni) - doszedłem do etapu o rozmowie z wewnętrzną istotą duchową, Więc się spytałem swojej istoty, czego chce teraz - i usłyszałem "Trochę barszczyku i jajeczko do tego". No to gotuję barszcz, co zrobić :fjedzia:

@Roshi, nawet kot ojca Bulmy Cie wyprzedził. Całe to dojo jest :gdzie:

udxp20260126133151742ifny.jpg

W sumie zajrzałem tu z nudów/ciekawości co tu się w tym temacie odpierdala, ale ten filmik przypomniał mi o czymś ważnym

Prowadziłem taki "zeszyt wdzięczności" gdzie codziennie wpisywałem coś za co szczególnie jestem Panu Bogu wdzięczny danego dnia. Ostatnimi czasy zaniechałem pisania i niemal wszystko z tego co notowałem tam każdego wieczoru z sumiennością nieco się ode mnie oddaliło.

:conorsalute: :gabi_much_love:

W sumie zajrzałem tu z nudów/ciekawości co tu się w tym temacie odpierdala, ale ten filmik przypomniał mi o czymś ważnym

Prowadziłem taki "zeszyt wdzięczności" gdzie codziennie wpisywałem coś za co szczególnie jestem Panu Bogu wdzięczny danego dnia. Ostatnimi czasy zaniechałem pisania i niemal wszystko z tego co notowałem tam każdego wieczoru z sumiennością nieco się ode mnie oddaliło.

:conorsalute: :gabi_much_love:
Roshi wierzy w Boga przeznaczenia i dobrej zabawy po wiadrze, do niego pisałeś?

To jest moje słowo na niedzielę, a właściwie na codzień.

Obejrzałem, zapisałem wszystko z detalami, następnego dnia telefony z ofertami zaczęły się urywać.

To już trzeci dzień jak dzwonią.

Myśl (i działanie) kreuje rzeczywistość.

To jest moje słowo na niedzielę, a właściwie na codzień.

Obejrzałem, zapisałem wszystko z detalami, następnego dnia telefony z ofertami zaczęły się urywać.

To już trzeci dzień jak dzwonią.

Myśl (i działanie) kreuje rzeczywistość.
Yyy... No coraz mocniej to działa. Już nawet jakieś dodatkowe fuchy zaczynają fajny hajs dawać, także polecam zapisać na kartce szczegółowe informacje jakie chcemy osiągnąć i kartkę dobrze schować (portfel, sejf czy co tam uważacie za bezpieczne miejsce).

Back