Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Obejrzy, doceni, a co do samego założenia tematu - hmm... Dobrze prowokujeszKrzaku załóż sobie swoje dojo łowcy rekinów i szurikenow...
![]()

Pawel Jaworski - MILF Mastering Inside Leglocks & False Reaps

Czemu go przeganiasz, w końcu trafił Ci się uczeń do swojego DojoKrzaku załóż sobie swoje dojo łowcy rekinów i szurikenow...
![]()
A że uczeń odrobinę upośledzony no to cóż, jakie Dojo taki uczeń 
Czemu go przeganiasz, w końcu trafił Ci się uczeń do swojego DojoA że uczeń odrobinę upośledzony no to cóż, jakie Dojo taki uczeń
![]()
a w pizdzie taki ranking

Nie przejmuj się opiniami osób na niższym poziomie i zawsze pamiętaj o swoim worzea w pizdzie taki ranking![]()

Roshi wierzy w Boga przeznaczenia i dobrej zabawy po wiadrze, do niego pisałeś?W sumie zajrzałem tu z nudów/ciekawości co tu się w tym temacie odpierdala, ale ten filmik przypomniał mi o czymś ważnym
Prowadziłem taki "zeszyt wdzięczności" gdzie codziennie wpisywałem coś za co szczególnie jestem Panu Bogu wdzięczny danego dnia. Ostatnimi czasy zaniechałem pisania i niemal wszystko z tego co notowałem tam każdego wieczoru z sumiennością nieco się ode mnie oddaliło.
![]()
![]()
jakieś proszki kurde nieRoshi wierzy w Boga przeznaczenia i dobrej zabawy po wiadrze, do niego pisałeś?
Wykurwiaj z DojoRoshi wierzy w Boga przeznaczenia i dobrej zabawy po wiadrze, do niego pisałeś?

Wykurwiaj z Dojo![]()

To taki bardziej MySpace
![]()

Yyy... No coraz mocniej to działa. Już nawet jakieś dodatkowe fuchy zaczynają fajny hajs dawać, także polecam zapisać na kartce szczegółowe informacje jakie chcemy osiągnąć i kartkę dobrze schować (portfel, sejf czy co tam uważacie za bezpieczne miejsce).To jest moje słowo na niedzielę, a właściwie na codzień.
Obejrzałem, zapisałem wszystko z detalami, następnego dnia telefony z ofertami zaczęły się urywać.
To już trzeci dzień jak dzwonią.
Myśl (i działanie) kreuje rzeczywistość.
Dobrze. Będzie lepiej?Jak jest?
Nie sądzę.Dobrze. Będzie lepiej?