GypsyKing
UFC Middleweight
Przebierzemy cię w strój harcerzyka i Mario złapie przynętęNo to trzeba tutaj jakieś kandydatury zgłosić...Ja co prawda mam te 93kg, ale dalej wymoczek, więc nie skuszę Czereśnianina na swoje muskle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przebierzemy cię w strój harcerzyka i Mario złapie przynętęNo to trzeba tutaj jakieś kandydatury zgłosić...Ja co prawda mam te 93kg, ale dalej wymoczek, więc nie skuszę Czereśnianina na swoje muskle.
Gorzej jak ten Mario o piątej rano jest jak Yeti w HimalajachPrzebierzemy cię w strój harcerzyka i Mario złapie przynętę View attachment 156680
Halo halo! Czy przewidziane jest jakieś zabezpieczenie? Ja chcę wrócić żywy!Przebierzemy cię w strój harcerzyka i Mario złapie przynętę View attachment 156680
Jak z tym wyjazdem na Berlin :DGorzej jak ten Mario o piątej rano jest jak Yeti w Himalajach
— Na Dworcu Centralnym byłem na zaproszenie firmy Betfan, która zorganizowała wyjazd integracyjny dla dużej grupy swoich najlepszych klientów. Byłem tam tylko i wyłącznie dla nich. A to, że przez przypadek portale rozdmuchały to i wzięły sobie informacje z moich social mediów, to ich problem. W międzyczasie kilka portali pytało mnie o wywiad, ale nie, dziękuję — przekonywał.Jak z tym wyjazdem na Berlin :D

Jest tu jeden gość poważnie zainteresowany aspektami dociążania, więc jeśli nawet Mario go złapie (a lubi łapać i rzucać), to nic się stanie. Ciekawość będzie zaspokojona i Mario również będzie zaspokojony. A że dupa będzie bolała ? Cóż, ciekawość i zdobyta wiedza wymagają nieraz poświęceń.No to trzeba tutaj jakieś kandydatury zgłosić...

Oczywiście. 5 km. Widziałem … jechałem przez jego wieśMariusz biegał o 5?
Czytam tytuł i myślę sobie "coming out".— Na Dworcu Centralnym byłem na zaproszenie firmy Betfan, która zorganizowała wyjazd integracyjny dla dużej grupy swoich najlepszych klientów. Byłem tam tylko i wyłącznie dla nich. A to, że przez przypadek portale rozdmuchały to i wzięły sobie informacje z moich social mediów, to ich problem. W międzyczasie kilka portali pytało mnie o wywiad, ale nie, dziękuję — przekonywał.
— A w jaki sposób dotarłem do Berlina, to tylko nasza prywatna sprawa. Jak ten wyjazd zorganizowali, gdzie byłem i jak spędziłem ten czas. Nie zamierzam się nikomu tłumaczyć. Tłumaczyć się mogę co najwyżej przed urzędem skarbowym i mamą. Tyle w temacie — uciął, choć trudno spodziewać się, by tak pokrętnymi tłumaczeniami zamknął sprawę.
![]()
![]()
![]()
Pudzian przerwał milczenie. Wyjaśnił sprawę sfingowanej wyprawy z kibicami?
Mariusz Pudzianowski po raz pierwszy zabrał głos w sprawie swojej wyprawy pociągiem na mecz reprezentacji Polski do Berlina, która według relacji świadków zakończyła się na pierwszej stacji. Kibice...sport.fakt.pl

Ale obawiam się i tak najgorszego , Pyton cwany lis , może być przygotowany i mieć korkociąg i pykkkk " Dzień dobry poranny ptaszku , chyba się zgubiłeś "Woń fiuta budzi w nim specyficzne żądze.
@Kadczers sponsoruje korek dodupny. Reszta w twoich rękach i nogachView attachment 156682

Wraz z moją niemiecką korporacją po zapoznaniu się z tym tematem i legendarnym filmikiem z basenu pracujemy nad opracowaniem nowej technologii, która zapewni wielogodzinne dociążanie i nieskończoną ekstazę, która przygotuje każdego byczka na spotkanie z czereśniowym Mariuszem.
Projekt póki co jest w pełni tajny. To co robimy na ulicy to tylko przykrywka pod ten projekt. Pracują nad nim najlepsi inżynierowie, najlepsi montażyści (w tym ja he he) Wszystko musi grać, nie ma miejsca na błędy. TO SPRAWA WAGI CIĘŻKIEJ.
No tak, bo przecież nie przed partnerkąTłumaczyć się mogę co najwyżej przed urzędem skarbowym i mamą

To nie jest Tomasz "jak Bóg da" Adamek ale łasy na kasę tak samo.No tak, bo przecież nie przed partnerką
Dziwne, że nie wspomniał tu Bogu. Taki patriota chyba jest też głęboko wierzący?
Cholera, tego się nie spodziewałem. Pederator chyba kiedyś dostał kosza od jakiegoś duchownego: „ Mariusz Pudzianowski w przeszłości wiele mówił na temat swoich przekonań religijnych (i nie tylko). Sam deklaruje się jako katolik, jednak jego stosunek do ogółu księży wcale nie jest najlepszy. – Znam takich, którzy w jednym mieście odprawiają msze, spowiadają ludzi, a w sąsiednim mają żony i dzieci. To nie jest w porządku – mówił dla tygodnika "Wprost".To nie jest Tomasz "jak Bóg da" Adamek ale łasy na kasę tak samo.
To jest Mariusz "aktywny" Pudzianowski
Jeszcze przed wycieczką zje dużo ostrych papryczek, ogólnie dużo ostrego. Dlaczego? Bo będzie pieczenie dupy, i Mariana też zapiecze.Woń fiuta budzi w nim specyficzne żądze.
@Kadczers sponsoruje korek dodupny. Reszta w twoich rękach i nogachView attachment 156682
Ja pierdole on i te jego mądrości i teorie.Cholera, tego się nie spodziewałem. Pederator chyba kiedyś dostał kosza od jakiegoś duchownego: „ Mariusz Pudzianowski w przeszłości wiele mówił na temat swoich przekonań religijnych (i nie tylko). Sam deklaruje się jako katolik, jednak jego stosunek do ogółu księży wcale nie jest najlepszy. – Znam takich, którzy w jednym mieście odprawiają msze, spowiadają ludzi, a w sąsiednim mają żony i dzieci. To nie jest w porządku – mówił dla tygodnika "Wprost".
Ja pierdole on i te jego mądrości i teorie.
Oczywiście. 5 km. Widziałem … jechałem przez jego wieś
Mariusz z kobietami nie może i niechce się dogadać,chyba że mąź tej pani ma jakieś atuty 90kg +Zawsze można się inaczej dogadać View attachment 156641

O premi " pod stołkiem " nikt nie wspomniał