MirsadBektic
UFC Bantamweight
wiecie że ta czarna to kobita Mario?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wiecie że ta czarna to kobita Mario?
Prędzej mojawiecie że ta czarna to kobita Mario?
Tylko fajne, młode byczkiPrędzej moja
to chyba jego menadżerka Dominikawiecie że ta czarna to kobita Mario?
Mówię wam że ta czarnula to jego nałożnica
Łączą ich tylko interesy pewnie czyli zbiera zawsze piątaka na dożynkach za zdjęcie z MariuszemMówię wam że ta czarnula to jego nałożnica
!!!!!
!!!!!
Ty tego nie zrozumiesz ale jem co chcem
!!!!!
Te zdjęcie Pudziana jest sprzed 49 lat. Liczba słoi na czole mówi że ma lat 19 na zdjęciuJak się wbija takie ilości środków dopingujących to można jeść co się chce.
#Bij co chcesz, jedz co chcesz
To zdjęcieTe zdjęcie

Te twoje zdjęcie?To zdjęcie![]()
To Twoje zdjęcie jak już, na tym forum są zasadyTe twoje zdjęcie?

To Twoje zdjęcie jak już, na tym forum są zasady![]()
O zesz ty hujuPolskie nazi językowe z angielskim słowem…
Pierogi ruskie pochodzą z Rusi Czerwonej (historycznej Galicji Wschodniej), a nie z Rosji. Kraina ta obejmowała tereny m.in. południowo-wschodniej Polski. Nazwa nawiązuje do dawnego określenia geograficznego, a nie do kraju. I nie jadam ruskich pierogów bo nie lubięA na obiad patriotyczne ruskie pierogi
![]()

A grammar to też rdzennie polskie słowo z terenu zamieszkałych przez Wielkopolan ?Pierogi ruskie pochodzą z Rusi Czerwonej (historycznej Galicji Wschodniej), a nie z Rosji. Kraina ta obejmowała tereny m.in. południowo-wschodniej Polski. Nazwa nawiązuje do dawnego określenia geograficznego, a nie do kraju. I nie jadam ruskich pierogów bo nie lubię![]()
I nie jadam ruskich pierogów bo nie lubię![]()
Mariusz w czasie kiedy przechodził mutacje
Bo nie jadłeś takich prawdziwych. Spód rąk galicyjskiej babyPierogi ruskie pochodzą z Rusi Czerwonej (historycznej Galicji Wschodniej), a nie z Rosji. Kraina ta obejmowała tereny m.in. południowo-wschodniej Polski. Nazwa nawiązuje do dawnego określenia geograficznego, a nie do kraju. I nie jadam ruskich pierogów bo nie lubię![]()

Dej przepis na mailaBo nie jadłeś takich prawdziwych. Spód rąk galicyjskiej baby
Nigdy i nigdzie, w żadnej restauracji (nie wspominając już kurwa o sklepach) nie jadłem dobrych pierogów ruskich. Zawsze mają taki mdły, chujowy smak. Jak widzę jak Polacy częstują obcokrajowców takim gównem, przedstawiając to jako polski skarb, to się nie dziwię później, że obcy mówią, że to chujowe.
U mnie przepis schodził chyba od początków ruskich wsi aż do dzisiaj, moja żona przejęła od mojej matki i teraz ona robi takie.
Nigdy u nikogo i nigdzie nie jadłem pierogów, które smakowały tak jak te, które robiły moje babki, prababki i gadające po ukraińsku prapraprababki![]()
To może zaserwuje sobie i domownikom 
To by musiała baba stąd zrobić. Są rzeczy, których zdalnie nie zrobiszDej przepis na mailaTo może zaserwuje sobie i domownikom
![]()