Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lewandowski jak Tusk. Kłamie nawet mówiąc dzień dobry.

Artykuł z 2017.

Gotują kamień.Artykuł z 2017.
Ale im idzie wprowadzanie tych testów. Prawie tak samo dobrze jak gala w stanach.
![]()
Tygodniowo 1k dla ‚podtrzymania’ formy czy na dojebce?1000 zł? To na tydzień?
![]()
I kto by walczył na Ksw jeśli byłyby testy?Artykuł z 2017.
Ale im idzie wprowadzanie tych testów. Prawie tak samo dobrze jak gala w stanach.
![]()
To jest właśnie tragedia tego człowieka. George Foreman z wielkiego chłopa stał się grubaskiem i zarobił miliony na tych grillach, ale on miał osobowość.Mariusz idzie na masę bo od 20 lat robi na tym pieniądze, innego sposobu nie ma.
Kim on jest bez płaszcza mięśniowego? Kto by mu zapłacił za reklamę gdyby ważył 80 kilo?
Prędzej czy później taki trening i szpryce go zabiją, ale chuj, życie bez masy nie ma sensu.
Sam hormon to ja mam w hurcie za ok 600-700 zł, a tam jest we flakonie 100 jednostek.Tygodniowo 1k dla ‚podtrzymania’ formy czy na dojebce?

To nie jest tania zabawaSam hormon to ja mam w hurcie za ok 600-700 zł, a tam jest we flakonie 100 jednostek.
To taki Mariusz pewnie 5-10 iu wali dziennie lekko. W miesiącu 150-300 to już masz tysiaka minimum i to po cenie hurtowej, a nie "od ziomka".
Do tego na bank jakiś teścik leci, jakiś nandrolonik pewnie też, bo siła musi być, a jak to mowił @tucznik Mariuszek jest pasywny to nandrolon leci na bank !!!
bo po tym nie staje.

Same suple+ to spory koszt, a do tego jeszcze jest profilaktyka.To nie jest tania zabawa![]()

Jak siedzisz w temacie to powiedz czy te 40k na kwartał na sterydy to realne liczby czy jednak przesada?Sam hormon to ja mam w hurcie za ok 600-700 zł, a tam jest we flakonie 100 jednostek.
To taki Mariusz pewnie 5-10 iu wali dziennie lekko. W miesiącu 150-300 to już masz tysiaka minimum i to po cenie hurtowej, a nie "od ziomka".
Do tego na bank jakiś teścik leci, jakiś nandrolonik pewnie też, bo siła musi być, a jak to mowił @tucznik Mariuszek jest pasywny to nandrolon leci na bank !!!
bo po tym nie staje.
Pewnie jak już kamień ugotuje to stwierdzi, że on już nic nie musiJa to ogólnie jest ciekawy ile Mariusz pożyje?

To by trzeba było konkretnie policzyć, ale zakładając że leci wszystkiego oporowo i też dba o profilaktykę i w tym masz wszystko od sterydów po suple to dało by się zrobić.Jak siedzisz w temacie to powiedz czy te 40k na kwartał na sterydy to realne liczby czy jednak przesada?
To by trzeba było konkretnie policzyć, ale zakładając że leci wszystkiego oporowo i też dba o profilaktykę i w tym masz wszystko od sterydów po suple to dało by się zrobić.

Ja myślę że in już nie żyje tak od 20 lat jak kulach był drugi… te koksy tak go zakonserwowały że teraz już jest zombi ale rozpaść się musiJa to ogólnie jest ciekawy ile Mariusz pożyje? Przecież ten jego organizm i ciało jedzie tylko na kokosie
Bez problemu. Masaże, krio jakies, odżywianie, suplementy, badania etcTo by trzeba było konkretnie policzyć, ale zakładając że leci wszystkiego oporowo i też dba o profilaktykę i w tym masz wszystko od sterydów po suple to dało by się zrobić.
no i browarekBez problemu. Masaże, krio jakies, odżywianie, suplementy, badania etc
Normalnie chyba gh jakoś 900 za 100iuSam hormon to ja mam w hurcie za ok 600-700 zł, a tam jest we flakonie 100 jednostek.
bo po tym nie staje.
krio jakies

Jeszcze prezydenta wdrukuje, i się zmieni w Trzaskowskiego
. Pogoni Martę i będzie osoba partnerska, pierwszy dżentelmen w postaci MarioCzereśnianin wyraźnie podkręcony, chętnie by dociążył prezydenta, ale no wiadomo jak jest..
Niech obaj jadą i pobiją ruskich
ale dociążania pedzian nie proponował bo by dostał w dziąsło i mma skills by się nie przydały
Niech obaj jadą i pobiją ruskich
ale dociążania pedzian nie proponował bo by dostał w dziąsło i mma skills by się nie przydały

Obaj niech idą do Fame mmaNie zdziwilbym się jakby prezydent najebal purpuratówi w walce xd. Odrobina techniki bokserskiej i Pedzian dostaje paniki![]()