Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

@Siwy25_1 jak uważasz, ile marjo na towar wydaje miesięcznie? Zamyka się w 1000zl przy rozłożeniu na cały rok? Czy tak jak teraz wali na grubo i jest to 10k/mies. przez 3-4 miesiące?

Artykuł z 2017.

Ale im idzie wprowadzanie tych testów. Prawie tak samo dobrze jak gala w stanach.

:juanlaugh:
I kto by walczył na Ksw jeśli byłyby testy?
Mariusz idzie na masę bo od 20 lat robi na tym pieniądze, innego sposobu nie ma.
Kim on jest bez płaszcza mięśniowego? Kto by mu zapłacił za reklamę gdyby ważył 80 kilo?
Prędzej czy później taki trening i szpryce go zabiją, ale chuj, życie bez masy nie ma sensu.
To jest właśnie tragedia tego człowieka. George Foreman z wielkiego chłopa stał się grubaskiem i zarobił miliony na tych grillach, ale on miał osobowość.
Chociaż nadal jestem pod wrażeniem jak tvn go wypromował. Swego czasu to on był popularny niczym Małysz i Gołota.

Tygodniowo 1k dla ‚podtrzymania’ formy czy na dojebce?
Sam hormon to ja mam w hurcie za ok 600-700 zł, a tam jest we flakonie 100 jednostek.

To taki Mariusz pewnie 5-10 iu wali dziennie lekko. W miesiącu 150-300 to już masz tysiaka minimum i to po cenie hurtowej, a nie "od ziomka".

Do tego na bank jakiś teścik leci, jakiś nandrolonik pewnie też, bo siła musi być, a jak to mowił @tucznik Mariuszek jest pasywny to nandrolon leci na bank !!!
bo po tym nie staje.

:lesnarhappy:

Sam hormon to ja mam w hurcie za ok 600-700 zł, a tam jest we flakonie 100 jednostek.

To taki Mariusz pewnie 5-10 iu wali dziennie lekko. W miesiącu 150-300 to już masz tysiaka minimum i to po cenie hurtowej, a nie "od ziomka".

Do tego na bank jakiś teścik leci, jakiś nandrolonik pewnie też, bo siła musi być, a jak to mowił @tucznik Mariuszek jest pasywny to nandrolon leci na bank !!!
bo po tym nie staje.

To nie jest tania zabawa :frankapprove:

bo po tym nie staje.

Jak siedzisz w temacie to powiedz czy te 40k na kwartał na sterydy to realne liczby czy jednak przesada?

bo po tym nie staje.

Normalnie chyba gh jakoś 900 za 100iu

krio jakies

przeczytałem "trio jakieś", i pomyślałem że chodzi ci o trójkącik z byczkami:juanlaugh:

ezgif-177e72ab9a8b064c.gif

Back