Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Ups, wydało się, byczku! Założysz dla mnie te fiołkowe leginsy i zaprosisz do tego pokoiku w kwiatki? :wink: :kissed: :heart:
Ja pierdole
ezgif-322b67d1bb20e6c9 (1).jpg

U mnie na treningu ostatnio w szatni też chłopaki o tym mówili. Pierwszy raz o tym słyszałem. Chyba wolałbym już trenbolon od razu zajebać zamiast się tak rozdrabniać
Macie nawet odnalazłem te wypowiedzi Salety i innych kołczy:

Ogólnie w DE słyszałem o tym dziwnym trendzie już jakoś w 2008 roku. Do Polski jakoś dłużej dochodziło.

To jest tak: takie polskie firmy suplementacyjne dla kulturystów (zwłaszcza ze swoimi ,,ambasadorami") delikatnie mówiąc gdyby przerzuciły się na branże jeździecką i miały takie podejście do jakości i przedstawienia faktów -to dużo szekli by nie zarobili.
Zwłaszcza konie sportowe skaczące przez przeszkody (BTW cholernie kontuzjogeny sport -dla człowieka i uczy myślenia) kosztujące delikatnie ponad 30 tys zł mają bardzo szczegółowo przemyślaną dietę i suplementy dla koni muszą być dobrej jakości. Konie też są bystre i nie jedzą byle czego jak świnie.
Tylko oczywiście to, że coś jest dobre dla koni nie zawsze będzie dobre dla człowieka. Od siebie mogę dodać, że jeśli akurat weterynarz nie miał przy sobie tańszych leków albo maści to najczęściej chodzi się do zwykłej apteki. Tylko trochę później ludzie w aptece dziwnie się patrzą jak kupuje się ,,hurtowe" ilości :korwinlaugh:
A na poprawę humoru:
lepsze KO niż ostatnio na KSW

Macie nawet odnalazłem te wypowiedzi Salety i innych kołczy:

Ogólnie w DE słyszałem o tym dziwnym trendzie już jakoś w 2008 roku. Do Polski jakoś dłużej dochodziło.

To jest tak: takie polskie firmy suplementacyjne dla kulturystów (zwłaszcza ze swoimi ,,ambasadorami") delikatnie mówiąc gdyby przerzuciły się na branże jeździecką i miały takie podejście do jakości i przedstawienia faktów -to dużo szekli by nie zarobili.
Zwłaszcza konie sportowe skaczące przez przeszkody (BTW cholernie kontuzjogeny sport -dla człowieka i uczy myślenia) kosztujące delikatnie ponad 30 tys zł mają bardzo szczegółowo przemyślaną dietę i suplementy dla koni muszą być dobrej jakości. Konie też są bystre i nie jedzą byle czego jak świnie.
Tylko oczywiście to, że coś jest dobre dla koni nie zawsze będzie dobre dla człowieka. Od siebie mogę dodać, że jeśli akurat weterynarz nie miał przy sobie tańszych leków albo maści to najczęściej chodzi się do zwykłej apteki. Tylko trochę później ludzie w aptece dziwnie się patrzą jak kupuje się ,,hurtowe" ilości :korwinlaugh:
A na poprawę humoru:
lepsze KO niż ostatnio na KSW

Też to wpierdalasz morda ??? To dlatego taki kon jestes !!!!!

Ponoć wjechało nowe wyposażenie. Ponoć niejeden 2,5 godzinny trening odbytu odbyty :pudzianfap:
iQHBeB6Ay4tnVSqKN0yLfmQwWM9N5PrS.jpg
Qrva, te całe AI łże jak bura suka
Odpowiedzi czata GPT
To wygląda jak piłka gimnastyczna (fitness ball) — tylko że trochę… nietypowa
Co tu widzimy:
  • duża, nadmuchiwalna piłka używana do ćwiczeń (często w pilatesie lub rehabilitacji)
  • ma uchwyty, więc łatwiej się na niej trzymać równowagę albo wykonywać ćwiczenia
  • ten kształt sugeruje, że jest mocno napompowana albo zdeformowana (może przez temperaturę, starość materiału albo złe przechowywanie)”

Kurwa takie to ma być mądre a tematu dociążenia i czyszczenia kanału nie pojmuje

Do czego służy:
  • ćwiczenia równowagi
  • wzmacnianie mięśni brzucha i pleców
  • rehabilitacja kręgosłupa
A ja się pytam gdzie jest seks analny ?

Back