Różowa_Bandera
Brutaal Bantamweight
Sutki wyglądają jak wentyle z materaca wodnegoJuż nieaktualne. Piwerka i podwójna Bafra na ostrym zrobiła potężną lewatywę.
View attachment 143637

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sutki wyglądają jak wentyle z materaca wodnegoJuż nieaktualne. Piwerka i podwójna Bafra na ostrym zrobiła potężną lewatywę.
View attachment 143637

To są zawory do kanistrów mlecznych, awaryjnie się je otwiera gdy na sprzedaż pójdą wszystkie kankiSutki wyglądają jak wentyle z materaca wodnego![]()

Ups, wydało się, byczku! Założysz dla mnie te fiołkowe leginsy i zaprosisz do tego pokoiku w kwiatki?Zadziwiająco dużą masz wiedzę w temacie męskich zabaw w kazamatach.
View attachment 143638

Ja pierdoleUps, wydało się, byczku! Założysz dla mnie te fiołkowe leginsy i zaprosisz do tego pokoiku w kwiatki?![]()
![]()
![]()
Macie nawet odnalazłem te wypowiedzi Salety i innych kołczy:U mnie na treningu ostatnio w szatni też chłopaki o tym mówili. Pierwszy raz o tym słyszałem. Chyba wolałbym już trenbolon od razu zajebać zamiast się tak rozdrabniać
Ups, wydało się, byczku! Założysz dla mnie te fiołkowe leginsy i zaprosisz do tego pokoiku w kwiatki?![]()
![]()
![]()
Macie nawet odnalazłem te wypowiedzi Salety i innych kołczy:
![]()
995.516 Aufrufe · 13.076 Reaktionen | Przemek Saleta przyjmuje witaminy dla zwierząt? | OficjalneZero
Przemek Saleta przyjmuje witaminy dla zwierząt?www.facebook.com
Ogólnie w DE słyszałem o tym dziwnym trendzie już jakoś w 2008 roku. Do Polski jakoś dłużej dochodziło.
To jest tak: takie polskie firmy suplementacyjne dla kulturystów (zwłaszcza ze swoimi ,,ambasadorami") delikatnie mówiąc gdyby przerzuciły się na branże jeździecką i miały takie podejście do jakości i przedstawienia faktów -to dużo szekli by nie zarobili.
Zwłaszcza konie sportowe skaczące przez przeszkody (BTW cholernie kontuzjogeny sport -dla człowieka i uczy myślenia) kosztujące delikatnie ponad 30 tys zł mają bardzo szczegółowo przemyślaną dietę i suplementy dla koni muszą być dobrej jakości. Konie też są bystre i nie jedzą byle czego jak świnie.
Tylko oczywiście to, że coś jest dobre dla koni nie zawsze będzie dobre dla człowieka. Od siebie mogę dodać, że jeśli akurat weterynarz nie miał przy sobie tańszych leków albo maści to najczęściej chodzi się do zwykłej apteki. Tylko trochę później ludzie w aptece dziwnie się patrzą jak kupuje się ,,hurtowe" ilości
A na poprawę humoru:
lepsze KO niż ostatnio na KSW
Nigdy w życiuTeż to wpierdalasz morda ??? To dlatego taki kon jestes !!!!!
Ale śledzę dziwne trendy 
View attachment 143654Projekcja po zejściu z towaru za kilka lat …
Ktoś wogole zauważył że AI przewiduje że Pudzian wizualnie odmłodził się ? Mniejszy bieżnik na fejsieView attachment 143654Projekcja po zejściu z towaru za kilka lat …
I to jaka sile ? Wracaliby w podskokachMario powolutku szykuje się na wiśnieView attachment 143731 View attachment 143727View attachment 143728View attachment 143729
Tutaj brakuje jednej bardzo ważnej sprawy
Qrva, te całe AI łże jak bura sukaPonoć wjechało nowe wyposażenie. Ponoć niejeden 2,5 godzinny trening odbytu odbyty
![]()
Ten wątek mnie coraz bardziej przerażaPonoć wjechało nowe wyposażenie. Ponoć niejeden 2,5 godzinny trening odbytu odbyty
![]()

Sprawdź czy drzwi masz zamknięte bo nie znasz dnia ani godzinyTen wątek mnie coraz bardziej przeraża![]()
Muszę zdecydowanie przyspieszyć redukcję wagi...Sprawdź czy drzwi masz zamknięte bo nie znasz dnia ani godziny

Ale żeby dzieci w to mieszać ?Nie ma że boli

Zero zmarszczekJeżeli wyznacznikiem jest liczba zmarszczek na czole to Rock nie ma podjazdu.