Kadczers
Bellator Heavyweight
KrejziU Mario to jest raz byczek, raz szczuplaczek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
KrejziU Mario to jest raz byczek, raz szczuplaczek
Chociaż z tym Eddie Hallem to udało się KSW. Chłop ma niezłą popularność, ciekawy kanał na YT. To jak testował drzwi: Pudzian by się szybciej poddał
Co by nie mowic o Anglikach to maja fajny sposob bycia i maja ciekawe osobowosci.idealny dowód na to że naszym chłopakom brakuje luzu i dlaczego po zakończeniu kariery muszą udawać że piszą książki

U Mariusza wpadł chyba jeden browarek za dużo. View attachment 138500
W sumie ze Świątek się śmieją ze wyglada jak chłopMoże mu się marzy dziureczka Igi :) lepiej by podbił do JJ :p

Pudzian, coś jak licznik Geigera (ale się złożyło!), wyczuwa podwyższony poziom testosteronu i tam atakujeW sumie ze Świątek się śmieją ze wyglada jak chłop
Pewnie to ciągnie starego zboka

Paradoks cohones że jaramy się Czyżewską, Kowalkiewicz itd gdzie tak naprawdę urodą nie grzeszą, ale wybijają się ponad średnią z świata MMA cukiniParadoks polskiego tenisa Radwanska i Światek to dziewczyny 2/10, ale są już legendami. A dużo ładniejsze jak Ula Radwańska i wiele innych polskich tenisistek nigdy się do nich nigdy nie zbliżą.
Paradoks cohones że jaramy się Czyżewską, Kowalkiewicz itd gdzie tak naprawdę urodą nie grzeszą, ale wybijają się ponad średnią z świata MMA cukini
Prędzej Huberta Hurkacza..Może mu się marzy dziureczka Igi :) ;p
Licznik GEJgeraPudzian, coś jak licznik Geigera (ale się złożyło!), wyczuwa podwyższony poziom testosteronu i tam atakuje![]()

On chyba faktycznie chleje, a to raczej nie jest wskazane na niekończącym się cyklu?

Targaj WORY
Ja pierdole i ten dopisek, że ma dystans do dzisiejszych czasów... Masakra
Paradoks polskiego tenisa Radwanska i Światek to dziewczyny 2/10, ale są już legendami. A dużo ładniejsze jak Ula Radwańska i wiele innych polskich tenisistek nigdy się do nich nigdy nie zbliżą.

Dystansik się pewnie skończy na pierwszej konferencji frikowejczyli te wszystkie teksty o jebaniu w dupę (ofc tylko mężczyzn) to nie były groźby/obietnice tylko DYSTANSIK? szkoda
obyDystansik się pewnie skończy na pierwszej konferencji frikowej
Ostatnio mi się rzucił w oczy na YouTube roast Pudziana. Ciekawe czy miał dystans do siebie czy ciśnienie 300/150 i wytrzymać tylko żeby komuś kartofelki nie wypadły. Nie wiem czy potraktowali go ulgowo, gdyby poczytał cohones na pewno by sie skończył dystans do siebie.

,, Mariusz czy Jur as to twoja dupa?""Poród Pudziana to ostatni raz kiedy był w kobiecie"![]()

Ostatnio mi się rzucił w oczy na YouTube roast Pudziana. Ciekawe czy miał dystans do siebie czy ciśnienie 300/150 i wytrzymać tylko żeby komuś kartofelki nie wypadły. Nie wiem czy potraktowali go ulgowo, gdyby poczytał cohones na pewno by sie skończył dystans do siebie.