Stefan
Legacy FC Lightweight
co tam było?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
co tam było?
ciężko zrozumieć o co Pederatorowi chodziło. Jakiś bełkot o zarabianiu, kontuzji jaką leczy?, treningach, "Panu K.M", Najmanie, mnóstwo błędów ortograficznych i składniowych. Brak myśli przewodniej i morału.co tam było?
ciężko zrozumieć o co Pederatorowi chodziło. Jakiś bełkot o zarabianiu, kontuzji jaką leczy?, treningach, "Panu K.M", Najmanie, mnóstwo błędów ortograficznych i składniowych. Brak myśli przewodniej i morału.
Ten niewypłacony komplet opon boli oj boli.To już nieciekawie z Pederatorem jest, jeżeli chleje i po nocach wrzuca alkotłity. Wcześniej mu się to chyba nie zdarzało? Ja słyszałem, że sterdydów nie można łączyć z alkoholem ;-)
Do tego wciąż i wciąż przeżywa to samo. Widać, że ten człowiek nie ma żadnego prywatnego życia czy jakiegoś zajmującego hobby poza machaniem żelastwem. Po raz który on wraca do tego wszystkiego?

Chyba było pite .... starsznie się to czyta.
Nic z tego nie zrozumiałem , ale ewidentnie berbelucha z czereśni pękła , " szubko " " zdrfisz" " wchodzać do oktagotu to zasze " " foskonale to " Eiedzieliście " przecież kurwa mi sam słownik poprawia jak to pisze
jak mozna tak napisać , ANALfabeta ...DachówkiView attachment 136770
Jakiego on jest koloru?

Myślę, że hobby Mariusza to codzienne przeliczanie gotówki trzymanej w domu.To już nieciekawie z Pederatorem jest, jeżeli chleje i po nocach wrzuca alkotłity. Wcześniej mu się to chyba nie zdarzało? Ja słyszałem, że sterdydów nie można łączyć z alkoholem ;-)
Do tego wciąż i wciąż przeżywa to samo. Widać, że ten człowiek nie ma żadnego prywatnego życia czy jakiegoś zajmującego hobby poza machaniem żelastwem. Po raz który on wraca do tego wszystkiego?
Bliżej północy jak promocyjna Żubrówka zacznie działać to Pedzian się odpali.Ciekawe jak tam Sylwek u Mario ??? Czy leje się wódeczka ?? Czy są dupeczki ???? Czy fajerwerki są odpalane ??? Czy brat mu śpiewa ???? Tak wiele pytan tak mało odpowiedzi !!!!!
Ciekawe jak tam Sylwek u Mario ??? Czy leje się wódeczka ?? Czy są dupeczki ???? Czy fajerwerki są odpalane ??? Czy brat mu śpiewa ???? Tak wiele pytan tak mało odpowiedzi !!!!!
Tak, menadżerka Pederatora dba o to, żeby na imprezach z jego udziałem było jak najwięcej gorących dupeczek. Dzięki temu jest większe prawdopodobieństwo, że Pedzian będzie grzeczny i nic nie odwali. Bo pokus dla niego nie będzie ;-)Ciekawe jak tam Sylwek u Mario ??? Czy leje się wódeczka ?? Czy są dupeczki ???? Czy fajerwerki są odpalane ??? Czy brat mu śpiewa ???? Tak wiele pytan tak mało odpowiedzi !!!!!
Fajerwerki już dawno wystrzelone , a z odbytu nadal kopciCiekawe jak tam Sylwek u Mario ??? Czy leje się wódeczka ?? Czy są dupeczki ???? Czy fajerwerki są odpalane ??? Czy brat mu śpiewa ???? Tak wiele pytan tak mało odpowiedzi !!!!!
Stare ale śmieszy nadal
"Powiem szczerze mega kosmos, ochronę bym zgwałcił"
piękna sprawa ! Prucie dupy Gwałty MMA i doznań orgazmów Wiedziałem Byku, że Ty odpowiesz na ten postMega kosmospiękna sprawa ! Prucie dupy Gwałty MMA i doznań orgazmów View attachment 136899GEJOZA NO LIMIT

Cała przyjemność po mojej stronieWiedziałem Byku, że Ty odpowiesz na ten post![]()
krejziFajerwerki już dawno wystrzelone , a z odbytu nadal kopci View attachment 136827
Łot de fak. Chłop żyje przeszłością, i jeszcze myślał, że będzie miękkim chujem bez przygotowań sobie lawirował w walkach wieczoru, a tu niespodzianka. A taki był z niego biznesmen i na ryj się umawiał z duetem odkurzaczy.