Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

co tam było?
1000009045.jpg

ciężko zrozumieć o co Pederatorowi chodziło. Jakiś bełkot o zarabianiu, kontuzji jaką leczy?, treningach, "Panu K.M", Najmanie, mnóstwo błędów ortograficznych i składniowych. Brak myśli przewodniej i morału.

To już nieciekawie z Pederatorem jest, jeżeli chleje i po nocach wrzuca alkotłity. Wcześniej mu się to chyba nie zdarzało? Ja słyszałem, że sterdydów nie można łączyć z alkoholem ;-)

Do tego wciąż i wciąż przeżywa to samo. Widać, że ten człowiek nie ma żadnego prywatnego życia czy jakiegoś zajmującego hobby poza machaniem żelastwem. Po raz który on wraca do tego wszystkiego?

To już nieciekawie z Pederatorem jest, jeżeli chleje i po nocach wrzuca alkotłity. Wcześniej mu się to chyba nie zdarzało? Ja słyszałem, że sterdydów nie można łączyć z alkoholem ;-)

Do tego wciąż i wciąż przeżywa to samo. Widać, że ten człowiek nie ma żadnego prywatnego życia czy jakiegoś zajmującego hobby poza machaniem żelastwem. Po raz który on wraca do tego wszystkiego?
Ten niewypłacony komplet opon boli oj boli.

:beczka:

Myślę, że hobby Mariusza to codzienne przeliczanie gotówki trzymanej w domu.
Wcale bym się nie zdziwił jakby pod budą psa było z kilka milionów.

Ciekawe jak tam Sylwek u Mario ??? Czy leje się wódeczka ?? Czy są dupeczki ???? Czy fajerwerki są odpalane ??? Czy brat mu śpiewa ???? Tak wiele pytan tak mało odpowiedzi !!!!!
Tak, menadżerka Pederatora dba o to, żeby na imprezach z jego udziałem było jak najwięcej gorących dupeczek. Dzięki temu jest większe prawdopodobieństwo, że Pedzian będzie grzeczny i nic nie odwali. Bo pokus dla niego nie będzie ;-)

Back