bill boży
Maximum FC Lightweight
można się było zlać od samego patrzeniaBOŻE CO TAM SIĘ MUSIAŁO DZIAĆ
Tyle wielkich chłopisk ociekających potem i testosteronem w jednym miejscu
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
można się było zlać od samego patrzeniaBOŻE CO TAM SIĘ MUSIAŁO DZIAĆ
Tyle wielkich chłopisk ociekających potem i testosteronem w jednym miejscu
![]()
@aptekarzovereema mistrz!Człowiek, po przejbanym, ciężkim dniu, odzyskuje radośc, jak wejdzie i poczyta nowe posty odnośnie tego tematu. 100 lat i więcej dla Pudziana
Za torbę i do góry. Tak plantator czereśni lubi najbardziejView attachment 120264
Nowy narybek chyba takiego nie do końca DOMINATORA. Coś tu zaczyna śmierdzieć. Te teksty na fb, że jest aktywny, DOMINATOR. Podejrzewam, że nasz Mariuszek sam „gubi kartofle” po ostrym dociążaniu.
A po treningu:Za torbę i do góry. Tak plantator czereśni lubi najbardziej
A po treningu:

Jprdl ten stary ruchacz wstydu nie ma,obaj widze zadowoleni Mariusz najbardziej w końcu ktoś mu wory wytarmosiłView attachment 120264
Nowy narybek chyba takiego nie do końca DOMINATORA. Coś tu zaczyna śmierdzieć. Te teksty na fb, że jest aktywny, DOMINATOR. Podejrzewam, że nasz Mariuszek sam „gubi kartofle” po ostrym dociążaniu.
Jakie tam rozciąganie? Mnie to wygląda na trening chwytania się siatki.Dobra, wrzucam filmik z rozciąganka, jeżeli ktoś jeszcze nie widział, ale oglądacie na własną odpowiedzialność:
![]()
125.930 Aufrufe · 15.883 Reaktionen | Trening zaliczony ♂️♂️♂️ jak to w piątek a na koniec zawsze chwilę rozciągania. #mariuszpudzianowski #wca #pudzilla #pudzian #pudzianator #strongman #pudzianowskimariusz #wsm #ksw #mma | Mariusz Pudzianowski
Trening zaliczony ♂️♂️♂️ jak to w piątek a na koniec zawsze chwilę rozciągania. #mariuszpudzianowski #wca #pudzilla #pudzian #pudzianator #strongman #pudzianowskimariusz #wsm #ksw #mmawww.facebook.com
Może to jakiś jego eunuch w Biało Rawskim haremieSwoją drogą sprawdźcie sobie naszego Purpuratorowego Imperatora Dominacji i jego działalność np. na CEIDG i zobaczcie, kogo i do czego ma wpisanego jako pełnomocnika. Ciekawe, bo matka nazywa się inaczej a siostry Pudziany nie mają. Trzeba się będzie przyjrzeć i trochę osintu porobić.
Swoją drogą sprawdźcie sobie naszego Purpuratorowego Imperatora Dominacji i jego działalność np. na CEIDG i zobaczcie, kogo i do czego ma wpisanego jako pełnomocnika. Ciekawe, bo matka nazywa się inaczej a siostry Pudziany nie mają. Trzeba się będzie przyjrzeć i trochę osintu porobić.
Zarzuć linkiem, Google mi wyłączyli.Swoją drogą sprawdźcie sobie naszego Purpuratorowego Imperatora Dominacji i jego działalność np. na CEIDG i zobaczcie, kogo i do czego ma wpisanego jako pełnomocnika. Ciekawe, bo matka nazywa się inaczej a siostry Pudziany nie mają. Trzeba się będzie przyjrzeć i trochę osintu porobić.
Wejdź na ceidg.gov.pl i wpisz w wyszukiwarce przedsiębiorców Mariusz Pudzianowski i Ci wszystko wyskoczy. Jest tylko jedna osoba z takimi danymi prowadząca jdg.Zarzuć linkiem, Google mi wyłączyli.
Przyjrzałem się.Swoją drogą sprawdźcie sobie naszego Purpuratorowego Imperatora Dominacji i jego działalność np. na CEIDG i zobaczcie, kogo i do czego ma wpisanego jako pełnomocnika. Ciekawe, bo matka nazywa się inaczej a siostry Pudziany nie mają. Trzeba się będzie przyjrzeć i trochę osintu porobić.
Widzisz, ja jeszcze nie zdążyłem posprawdzać. Czyli zaufanie w rodzinie mocno.Przyjrzałem się.
Wystarczyło wejść na Facebooka, a tam zdjęcia z uroczystości rodzinnych, śluby dzieci itp.
Zagadka wyjaśniona:
Żona Dominika, najstarszego Pudziana. Czyli prywatnie szwagierka Pytona.
Krystian też ma ją ma wpisaną jako pełnomocnika.
Wejdź na ceidg.gov.pl i wpisz w wyszukiwarce przedsiębiorców Mariusz Pudzianowski i Ci wszystko wyskoczy. Jest tylko jedna osoba z takimi danymi prowadząca jdg.
To ile tych lutych było w 1977?Tylko przypominamView attachment 120454

Co najmniej 7To ile tych lutych było w 1977?![]()

Trzeba Mariusza pytaćTo ile tych lutych było w 1977?![]()

Stary był pijany…To ile tych lutych było w 1977?![]()
A co jeśli ja nie chcę być jak Dorota Wellman