Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

475111653_635781652441975_2038375114821551939_n.jpg

Legenda głosi, że gdzieś w Białej Rawskiej pośród całkowitego mroku zimy i jęków cierpienia (oraz dźwięków przerzucanego rozżarzonego żelastwa), kiedy (choć niezwykle rzadko!) rozbłyska iskierka światła, umęczone ciała wielkich chłopisk (+90kg) dostrzegają na ścianie pewien napis:

Męki Pytoniczne.jpg

Ci z nich, którzy wytrwają w masie, trafią w połowie czerwca do mitycznej krainy szczęścia - na Pola Czereśniowe, gdzie w pełnym Słońcu będą mogli prezentować podczas zbiorów sylwetkę przed potężnym Pytonem. A każdy z nich otrzyma kawałek murzynka i pół kubka mleka z kanki. Nad pozostałymi Dominator dokona sądu i przeznaczając ich na ostateczne dociążenie, osobiście wykona wyrok.

Dobra, wrzucam filmik z rozciąganka, jeżeli ktoś jeszcze nie widział, ale oglądacie na własną odpowiedzialność:

Dobra, wrzucam filmik z rozciąganka, jeżeli ktoś jeszcze nie widział, ale oglądacie na własną odpowiedzialność:
Jakie tam rozciąganie? Mnie to wygląda na trening chwytania się siatki.

Swoją drogą sprawdźcie sobie naszego Purpuratorowego Imperatora Dominacji i jego działalność np. na CEIDG i zobaczcie, kogo i do czego ma wpisanego jako pełnomocnika. Ciekawe, bo matka nazywa się inaczej a siostry Pudziany nie mają. Trzeba się będzie przyjrzeć i trochę osintu porobić.

Swoją drogą sprawdźcie sobie naszego Purpuratorowego Imperatora Dominacji i jego działalność np. na CEIDG i zobaczcie, kogo i do czego ma wpisanego jako pełnomocnika. Ciekawe, bo matka nazywa się inaczej a siostry Pudziany nie mają. Trzeba się będzie przyjrzeć i trochę osintu porobić.
Może to jakiś jego eunuch w Biało Rawskim haremie

To musi być jakaś ciotka/kuzynka.

Pudzian nawet jakby miał żonę to nic by na nią nie przepisał.

Zarzuć linkiem, Google mi wyłączyli.

Przyjrzałem się.
Wystarczyło wejść na Facebooka, a tam zdjęcia z uroczystości rodzinnych, śluby dzieci itp.
Zagadka wyjaśniona:
Żona Dominika, najstarszego Pudziana. Czyli prywatnie szwagierka Pytona.
Krystian też ma ją ma wpisaną jako pełnomocnika.

Przyjrzałem się.
Wystarczyło wejść na Facebooka, a tam zdjęcia z uroczystości rodzinnych, śluby dzieci itp.
Zagadka wyjaśniona:
Żona Dominika, najstarszego Pudziana. Czyli prywatnie szwagierka Pytona.
Krystian też ma ją ma wpisaną jako pełnomocnika.
Widzisz, ja jeszcze nie zdążyłem posprawdzać. Czyli zaufanie w rodzinie mocno.

A co jeśli ja nie chcę być jak Dorota Wellman

Aż w końcu przyszedł zimowy czas
Śniegu nasypało aż po pas
Gdy on do pracy wyruszyć chciał
Ujrzał, że w śniegu ugrzązł mu star
Płacząc przeklinał parszywy los
Wtedy: "Pomogę" - usłyszał głos
I kiedy w starze zarzucał bieg
To ona ryjem spychała śnieg
Rapapara, rapapara

Back