Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

Dla wszystkich równie pierdolniętych jak ja.

Hej, hej kolego!

Nie tak prędko!

Czy to autoryzowany przez Maria tekturowy Pudzian?

Czy Mario dostaje tantiemy?

Jeżeli nie to przygotuj się że na chatę wpadnie sam Mario z młodymi byczkami i skonfiskuje tekturową podobiznę a przy okazji naliczy Cię za bezprawne wykorzystanie wizerunku.

:mamed:

Hej, hej kolego!

Nie tak prędko!

Czy to autoryzowany przez Maria tekturowy Pudzian?

Czy Mario dostaje tantiemy?

Jeżeli nie to przygotuj się że na chatę wpadnie sam Mario z młodymi byczkami i skonfiskuje tekturową podobiznę a przy okazji naliczy Cię za bezprawne wykorzystanie wizerunku.

:mamed:
Producenci leku na potencje z Afryki juz się o tym przekonali. :lol:

Producenci leku na potencje z Afryki juz się o tym przekonali. :lol:
Legendarne Jekonmo :antonio:
1737710190076.png

Oprzyj marketing o grupę docelową stanowiąca 1-2% społeczeństwa. Sprzedaż spada.
View attachment 119850
homo i trans to nawet możliwe, że mniej niż to 1%, ale fani tęczowych to trochę więcej aż takim optymistą bym nie był, a teraz maja w reklamie Żebrowskiego zamiast dwóch całujących się modelek więc niestety pewnie najpierw zaznaczyli obecność na rynku i próbują dotrzeć teraz dotrzeć do innych grup mając na to kasę -tak niestety bym obstawiał, chociaż chciałbym się mylić :(

Ciekawy jestem czy tutaj będą podobnie radykalne kroki jak w przypadku pani Klimek. Duża gala w PPV miesiąc przez wyborami prezydenckimi, więc występ Mariusza nie jest taki pewny. Przypomnę tylko, że prezydentem Gliwic jest ta uśmiechnięta Pani. Zresztą Wyborcza i inne lewactwie media mocno opóźniony zapłon mają, więc mogą poruszyć temat w okresie intensywnej promocji gali i bliżej wyborów.
1737988993583.jpeg

Ciekawy jestem czy tutaj będą podobnie radykalne kroki jak w przypadku pani Klimek. Duża gala w PPV miesiąc przez wyborami prezydenckimi, więc występ Mariusza nie jest taki pewny. Przypomnę tylko, że prezydentem Gliwic jest ta uśmiechnięta Pani. Zresztą Wyborcza i inne lewactwie media mocno opóźniony zapłon mają, więc mogą poruszyć temat w okresie intensywnej promocji gali i bliżej wyborów.
View attachment 119937
A to, że Pudzian chce głosować na Brauna to pomaga Braunowi? Nie wiem czy chciałbym być w grupie wyborców razem z Pudzianem.

Back