Warszawski Antek
KSW Light Heavyweight
Dla wszystkich równie pierdolniętych jak ja.Musze sobie takiego do salonu załatwić![]()
Mariusz Pudzianowski
Mariusz Zbigniew Pudzianowski -zawodnik mieszanych sztuk walki pochodzący z Polski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla wszystkich równie pierdolniętych jak ja.Musze sobie takiego do salonu załatwić![]()
Dla wszystkich równie pierdolniętych jak ja.
![]()
Mariusz Pudzianowski
Mariusz Zbigniew Pudzianowski -zawodnik mieszanych sztuk walki pochodzący z Polski.postacie.com.pl

Producenci leku na potencje z Afryki juz się o tym przekonali.Hej, hej kolego!
Nie tak prędko!
Czy to autoryzowany przez Maria tekturowy Pudzian?
Czy Mario dostaje tantiemy?
Jeżeli nie to przygotuj się że na chatę wpadnie sam Mario z młodymi byczkami i skonfiskuje tekturową podobiznę a przy okazji naliczy Cię za bezprawne wykorzystanie wizerunku.
![]()

Poprawiłem.młodymi byczkami, wymieni zamki w drzwiach i skonfiskuje tekturową podobiznę a przy okazji dociąży Cię za bezprawne wykorzystanie wizerunku.
Kurde, oni tam wszystko mają.Dla wszystkich równie pierdolniętych jak ja.
![]()
Mariusz Pudzianowski
Mariusz Zbigniew Pudzianowski -zawodnik mieszanych sztuk walki pochodzący z Polski.postacie.com.pl

Nie kuś diable! nie przy piątkuPoprawiłem.

Legendarne JekonmoProducenci leku na potencje z Afryki juz się o tym przekonali.![]()
Kupuję i postawię przy wejściu do kotłowni w klatce, ciekawe ile osiedlowych byczków przyjdzie z nadzieją na potężne tłamszenie w czeluściach kotłowni.Dla wszystkich równie pierdolniętych jak ja.
![]()
Mariusz Pudzianowski
https://promaticgames.com/games/pudzianator-plus/ Tutaj, kolego, możesz sobie zagrać w demo online. Coś niesamowitego. Wciąga jak cholera.Ten PUDZIANATOR w tle![]()
Poprawiłem literówkę.A przy okazji zaliczy Cię za bezprawne wykorzystanie wizerunku.
![]()
Zamiast rękawic powinien być murzynek, a w miejsce pasa "strongman" kanka mleka.https://promaticgames.com/games/pudzianator-plus/ Tutaj, kolego, możesz sobie zagrać w demo online. Coś niesamowitego. Wciąga jak cholera.
Myślę, że to kwestia dobrego menadżera, który wynegocjuję dobrą kase za reklamę czegoś. Pudzian w reklamie biżuteri YES xdDokładnie.
Wypuścił z siebie bełkot ale zdecydowanie nie zaprzeczył.
Kiedyś będzie wielki comingout.
Cholera wie, ale marketingowcy tej marki w sumie trochę się wycofują z tęczowych. Chyba nie pykłoReklamowałby sygnety?
![]()
Oprzyj marketing o grupę docelową stanowiąca 1-2% społeczeństwa. Sprzedaż spada.Cholera wie, ale marketingowcy tej marki w sumie trochę się wycofują z tęczowych. Chyba nie pykło
homo i trans to nawet możliwe, że mniej niż to 1%, ale fani tęczowych to trochę więcej aż takim optymistą bym nie był, a teraz maja w reklamie Żebrowskiego zamiast dwóch całujących się modelek więc niestety pewnie najpierw zaznaczyli obecność na rynku i próbują dotrzeć teraz dotrzeć do innych grup mając na to kasę -tak niestety bym obstawiał, chociaż chciałbym się mylić :(Oprzyj marketing o grupę docelową stanowiąca 1-2% społeczeństwa. Sprzedaż spada.
View attachment 119850
Ciekawy jestem czy tutaj będą podobnie radykalne kroki jak w przypadku pani Klimek. Duża gala w PPV miesiąc przez wyborami prezydenckimi, więc występ Mariusza nie jest taki pewny. Przypomnę tylko, że prezydentem Gliwic jest ta uśmiechnięta Pani. Zresztą Wyborcza i inne lewactwie media mocno opóźniony zapłon mają, więc mogą poruszyć temat w okresie intensywnej promocji gali i bliżej wyborów.![]()
Pudzian zachwycony startem Brauna. "Oby więcej takich ludzi" - NCZAS.INFO
Wyrazy uznania i sympatii dla Grzegorza Brauna nadchodzą czasem z niespodziewanych stron. Ostatnio życzliwy komentarz zamieścił Mariusz Pudzianowski. Przypomnijmy, że w ostatnich dniach stało się niemal pewne, że Grzegorz Braun wystartuje w nadchodzących wyborach prezydenckich. W rozmowie z...nczas.info
A to, że Pudzian chce głosować na Brauna to pomaga Braunowi? Nie wiem czy chciałbym być w grupie wyborców razem z Pudzianem.Ciekawy jestem czy tutaj będą podobnie radykalne kroki jak w przypadku pani Klimek. Duża gala w PPV miesiąc przez wyborami prezydenckimi, więc występ Mariusza nie jest taki pewny. Przypomnę tylko, że prezydentem Gliwic jest ta uśmiechnięta Pani. Zresztą Wyborcza i inne lewactwie media mocno opóźniony zapłon mają, więc mogą poruszyć temat w okresie intensywnej promocji gali i bliżej wyborów.
View attachment 119937
Z serii wspomnienia Pudziana.

Ciekawe czy mieli pokoje wieloosobowe…Mariusz w raju ależ on wtedy był szczęśliwy![]()
Braun wziął ślub w wieku 47 lat. Do tego czasu żył w celibacie jak bozia przykazała. Mariusz ma jeszcze czas.A to, że Pudzian chce głosować na Brauna to pomaga Braunowi? Nie wiem czy chciałbym być w grupie wyborców razem z Pudzianem.