Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Ja już nie wnikam w kombinacje norweskie!!!Tak, sąsiad swoją żonę a Mario sąsiada.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja już nie wnikam w kombinacje norweskie!!!Tak, sąsiad swoją żonę a Mario sąsiada.
![]()
Najlepsze, że to nie skąpstwo przecież Betfan by zapłacił. Po prostu odpierdolił temat jak najmniejszym wysiłkiem i elo. Podobnie jak przygotowania do każdej walki.Ja pierdzielę, już wczoraj rano pisałem, że Mariusz dostarczy potężny kontent, ale nie myślałem, że aż tak.i
To jest coś pięknego, że skąpstwo i inne zjebane cechy Purpuratora wychodzą do mainstreamu![]()
Najlepsze, że to nie skąpstwo przecież Betfan by zapłacił. Po prostu odpierdolił temat jak najmniejszym wysiłkiem i elo. Podobnie jak przygotowania do każdej walki.

I te figurki myszy w ubraniach przy oknieView attachment 102079
Ten gość to chyba jakiś mentor Padziana. No ale przynajmniej miał żonę.

Jego brat mówił o gwałcie na ochroniarzachTyp pod szyldem sponsora pyskuje do fanów których zrobił w chuja kłamiąc że jest w berl ok nie kibicując naszym czyli potencjalnych klientów a na koniec zarzuca gadki o cwelach i wydymaniu kogoś noga od krzesła![]()

Pudzian jest rozpoznawalny w niemal każdej grupie wiekowej przez ponad 20 lat. Absolutny fenomen. Pięknie tvn go wypromowałŻe też jakakolwiek poważna firma chce współpracować z tym czereśniakiem![]()
Seks zabawka z funkcją mieszania kukurydzyMario już powolutku szykuje się do coming outu skoro na necie wrzuca zaproszenia do ruchania kogoś jedną ze swoich seks zabawek
No co chłop jest oszczędny (i zboczony) to ja nawet nie

Fani to są od oglądania filmików i pozytywnego komentowania, żeby odsłony się zgadzały i można było hajs kroić. Negatywnych komentatorów uprasza się o zamknięcie mordy :D.Ja pierdole co za debil
Oszukał wszystkich, że jedzie do Berlina, sam to wrzucił na swoje PUBLICZNE SM, sponsor nagrał reklamę z jego udziałem, która też udostępnił w sieci i, wisienka na torcie, Piwniczak sam wrzucił posta na FB oznaczając, że jest w Berlinie. Kto zawinił? Media. Bo przecież media udostępniły jego "PRYWATNE" sprawy ze sponsorem. No i hejterzy, którym teraz Pyton grozi dociążaniem nietypowymi przyrządami
Jak można być fanem tego buca to ja nie wiem
Kurwa, nie mówcie mu prawdy, bo się chłop załamie ;(

On jest niemożliwy. Już bezwstydnie sra do mordy swoim fanom, że już chyba nawet oni widzą, że to nie jest czekolada.