Mario ,,dociążator'' Pudzianowski - temat zbiorczy

1000006088.jpg

Ten gość to chyba jakiś mentor Padziana. No ale przynajmniej miał żonę.

Ja pierdzielę, już wczoraj rano pisałem, że Mariusz dostarczy potężny kontent, ale nie myślałem, że aż tak.i :antonio:
To jest coś pięknego, że skąpstwo i inne zjebane cechy Purpuratora wychodzą do mainstreamu :pudzianfap:
Najlepsze, że to nie skąpstwo przecież Betfan by zapłacił. Po prostu odpierdolił temat jak najmniejszym wysiłkiem i elo. Podobnie jak przygotowania do każdej walki.

Typ pod szyldem sponsora pyskuje do fanów których zrobił w chuja kłamiąc że jest w berl ok nie kibicując naszym czyli potencjalnych klientów a na koniec zarzuca gadki o cwelach i wydymaniu kogoś noga od krzesła :mjsmile:
Jego brat mówił o gwałcie na ochroniarzach :korwinlaugh:

Że też jakakolwiek poważna firma chce współpracować z tym czereśniakiem :usunto:
Pudzian jest rozpoznawalny w niemal każdej grupie wiekowej przez ponad 20 lat. Absolutny fenomen. Pięknie tvn go wypromował
Plus Pudzian ma wiele takich cech takiego typowego stereotypowego Polaka co przyciąga ale jednocześnie ma wizerunek,,niby w Warszawie był ale nie jest jak ta reszta celebrytów, piwo z biedry, nie ma loga Gucci wyjebanego na pół koszulki -nie zmienił się"

Ja pierdole co za debil :juanlaugh:
Oszukał wszystkich, że jedzie do Berlina, sam to wrzucił na swoje PUBLICZNE SM, sponsor nagrał reklamę z jego udziałem, która też udostępnił w sieci i, wisienka na torcie, Piwniczak sam wrzucił posta na FB oznaczając, że jest w Berlinie. Kto zawinił? Media. Bo przecież media udostępniły jego "PRYWATNE" sprawy ze sponsorem. No i hejterzy, którym teraz Pyton grozi dociążaniem nietypowymi przyrządami :waldeklaugh:
Jak można być fanem tego buca to ja nie wiem

Ja pierdole co za debil :juanlaugh:
Oszukał wszystkich, że jedzie do Berlina, sam to wrzucił na swoje PUBLICZNE SM, sponsor nagrał reklamę z jego udziałem, która też udostępnił w sieci i, wisienka na torcie, Piwniczak sam wrzucił posta na FB oznaczając, że jest w Berlinie. Kto zawinił? Media. Bo przecież media udostępniły jego "PRYWATNE" sprawy ze sponsorem. No i hejterzy, którym teraz Pyton grozi dociążaniem nietypowymi przyrządami :waldeklaugh:
Jak można być fanem tego buca to ja nie wiem
Fani to są od oglądania filmików i pozytywnego komentowania, żeby odsłony się zgadzały i można było hajs kroić. Negatywnych komentatorów uprasza się o zamknięcie mordy :D.

Back